Blogai vis neišeina išeiti, bet aiškiai jaučiu,kad prieinu išėjimo riba.Manau,kad ilgiau pasipraktikavus išeišiu ir aš.Tiesiog visados iki purtymosi daeinu ir atsimerkiu, nors stengiuosi iš visų jėgų, bet kaip ir skaičiau išmokti reikia laiko.Taigi turiu keletą klausimų
Kaip būtu galima susapnuoti sąmoninga sapną?
Astralinė kelionėss kaip susapnuot? Nu nera sunku(tikriausiai) vienas is budu atsikelt pasakyt kad susapnuosi ss ir vel uzmigt, kitas tiesiog jei ivyksta kas nors keisto pradedi klaust ar nemiegi(kazkur skaiciau kad sepne geriau teigti kad miegi) arba gali kas kokia 20 min klausinet saves ar dar nemiegi. Bet cia ka as zinai ir tai kazkodel as cia viska sutraukiai i nedideli teksta...
P.s. Metu bandimus iseit i astrala, pradesiu sapnuot ss ir gal pasiseks per juos iseit i astrala... Paskutinį kartą redagavo wolfing 2012 Vas 06, 22:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kai meditavau nereikėjo jokių kitų technikų aini gult ir sapnuoji greit s.s.man tai būdavo skrendu ir pamastau aš to nemoku,tada reiškia sapnuoju.ir fsio.vėliau išmokau atsiguli ir susikaupi kur nori būti stengies pajausti kaip sėdi kur nori ir taip po truputį fizinis kūnas nyksta stiprėja sapnų kūno pojūčiai ir vėliau pereina pilnai.duosiu patarimą jūs per daug trokštate patekti į astralą ,nieko nesitikėkit,spontaniškumas svarbu viskas savaime įvyks tik samoningam reik likt.aš nieko nesitikiu tada ir pasiseka.
Jeigu nori išeiti į astralą, tai svarbiausia miego paralyžių pasiekti. Užsistatyk žadintuvą vidurį nakties arba išgerk daugiau vandens prieš miegą, kad atsibustum į tuoletą. Paskui neik gult atsikėlus 15 min galvok apie astralą/sąmoningą sapną, o paskui vėl grįžk į lovą ir tada bandyk. Kai iš visų jėgu bandysi pajudint ranką ar koją, bet neis ir girdėsi užesi galvoje, tada neatsimerk su fizinėm akym (nes pamatysi baisias haliucinacijas P.s Svarbiausia turi būti pamiegojęs, kad būtum reikiamoje būsenoje, REM miego metu. ![]() tai, kaip matot reikia būti numigus 2 val minimum, kad būtų REM miegas. Vakar vėl pabandžiau patekt į astralą. Gulėjau labai ilgai kol atsipalaidavau, paskui pajutau, kad mano kūnas pradeda trūkčioti, o dar po kelių minučių pajutau labai keistą jausmą rankų pirštuose. Jis susilpnėjo, o praėjus kiek laiko vėl atsirado tik dabar ir kojų pirštuose. Labai išsigandau ir nusprendžiau, kad šiam kartui jau pakaks ir pajudinusi pirštus pastebėjau, kad jie labai nutirpę. Tada juos suglaudžiau, pajutau kaip jie ima drebėti ir jausmas pasidarė toks, kada kažkas nori išlįsti iš mano kūno. Stengiausi susikaupti, bet viskas liovėsi ir tą dieną daugiau nieko nepavyko padaryti.
Gal galit kas patart ką turėčiau daryt, kad pavyktų patekt į astralą?
Taigi viršui parašiau! ^ ![]() laba diena
Papasakosiu nuo ko man viskas prasidėjo, kaip iš vis pradėjau domėtis. Vieną naktį aš atsibudau ir ėjau į WC. Ėjau bet kažkaip pajutau, kad eiti sunku, tai nedaėjau iki WC o sustojau prie sienos, nejaučiau kojų, atrodė kad tuoj nukrisiu. Stovėjau prie sienos prisiglaudusi ir galvojau kaip man čia grįžt į lovą, viskas tamsu, nieko nesimato. Tai žinokit ištiesiau ranką ir prisitraukiau prie lovos save, nors lova gan toli nuo sienos, ir atsiguliau. Aišku buvo baisu ir nesupratau kas čia vyksta ir kodėl taip. Paskui, gerai pergalvojus, atsiminiau, kad man yra buvę kad per miegą labai stipriai krūpteliu, arba kad krentu, širdis daužosi (po vieno pažįstamo mirties buvo labai stipriai), bet toks ryškus dalykas tai pirmą kartą įvyko. Pradėjau domėtis, pabandžiau sąmoningai pereiti į astralą ryte, gerai pamiegojusi, pavyko prieiti prie stadijos, kada visas kūnas kaip košė, nieko nejauti, ir balta šviesa šiek tiek blykčioja akyse, ir jaučiau kaip kyla rankos, bet tik tiek, nes bijojau, ir vis atsimerkdavau. Esu skaičiusi apie baimes, galvoju kad reikia dar gerai padirbėti ant to, kaip įveikti jas, o paskui bandyti atsiskirti. Bet kokiu atveju, aš tikiu, kad žmogus natūraliai gimsta mokėdamas tai daryti, astrališkai projektuoti, aš atsimenu, kad vaikystėje turėjau keistų potyrių, skraidymų ir tt, bet laikui bėgant užsimiršta, kasdienis gyvenimas užgožia visą tai, ką mokėjome tik atėję į šį pasaulį. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Kai iš visų jėgu bandysi pajudint ranką ar koją, bet neis ir girdėsi užesi galvoje, tada neatsimerk su fizinėm akym (nes pamatysi baisias haliucinacijas