Nors ir krikðtytas ir komunijà priëmæs, bet netikiu
Greitas redagavimas
bosyte
Paraðytas: 2008 07 17, 12:13 pm
Aktyvus dalyvisPraneðimai: 228
3846.80 Lt
Kuo toliau tuo labaiu pradedu netikët Nors...nueinu á baþnyèia per kalëdas ir ðeip kada reik,bet nerandu prasmës tik klupët ir pan...O ten melstis tj ;[
Greitas redagavimas
Buldozeriukas;p
Paraðytas: 2008 07 17, 3:40 pm
Forumo gyventojasAmþius: 69Praneðimai: 774
16368.50 Lt
Nelabai tikiu að tuo Dievu..
Nors kas èia þino - gal toks ir yra.
Greitas redagavimas
natusyk15
Paraðytas: 2008 07 20, 2:41 pm
ÁsijauèiantisPraneðimai: 55
1805.80 Lt
As nelabai tikiu...nes tikrai kazkaip nelogiska...
Greitas redagavimas
Zmogiux
Paraðytas: 2008 07 20, 5:05 pm
®espectAmþius: 13Praneðimai: 1086
26798.40 Lt
As tikiu, buvo atveju kur man galejo padet tik stebuklas, ir stebuklas ivygdavo... Cia neseniai varem su draugeliu belekokiu greiciu nuo kalno, pas manes stapu kaip nera tai teko manevruot, tai sukau i shaligatvi kitos gatves pusej, ir pries shais buvo masina, gal buwo 2 metrai nuo masinos, ir per shaligatvio trapa kai skridau su baiku tai galejau ir uzsimust... Dar kai spyriau kamuoli ivyko stebuklas, as nenoredamas spyriau kamuoli i langa, nors nenorejau, norejau i siena, ir pries pat langa kai liko koks 1m. kamuolys nusikreipe i kita puse ir isvenge smugio i langa, as net buvau persigandes kai maciau kur kamuolys skrenda...
As manau kad kiekviena religija turi kitus dievus, bet nejau istorija meluoja apie jezu ? gi visa tai buvo tiesa viska ka randame knygose apie jezu yra beveik tiesa [ beveik nes zmones megsta pagrazint..] Na as nesmergiu kurie netiki, kaskada ir as netikejau... Bet jai tikiu nereikskia kad esu labai geras vaikas, pasakyciau keikiuos ziauriai tingiu eit i bazna, tuo labiau mokintis... Musuos... Bet tikriausiai dvasia gera... Galbut Oj uzsizejau, kiek prirasiau