|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Ev.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 40.00 Lt
» 2010 Sau 10, 23:02
Tai ar jums patinka merginų dėmesys? Dukūriau šią temą, nes Vykst pasiskundė, kad tokios nėra.
--------------------------------------
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 10, 23:06
neprašiau kūrt  DD
o šiaip tai mmm...ne tiek daug to dėmesio ir sulaukiu, dažniausiai pats turi rodyt ir t.t. užkniso iš tikro, o dabar kaip iš oro žmogutis atsirado ir pajaučiau, kad ir man dėmesys rodomas, iš tikro fainai, pirmą kartą taip ; D o jei man rodo, tai ir aš atgal, viskas čiki piki manau bus : D
Išvada - PATINKA.
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2010 Sau 11, 11:40
Ziurint kokia rodo,yra kur patinka,yra kur ne
Bet šiaip jo.
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Sau 11, 13:32
Aš tai laikaus tokio principo, kad bernelis turi pirmas užkalbinti/mirktelėti ir šiaip, viską pradėti. Nežinau, pagal mane, tai tokia vyro pareiga. 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 11, 13:54
nesamonė, nebe tokie laikai  DD ir šiaip, .. mergos yra :] nesuprasi ar verta net kabint ar ne, nes pažiūri į akis ir matai tuščia žvilgsni, burna kaip užsiuta ir reikia žodžius traukt.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 11, 14:05
Vaikinai retai kad tiesiai pasako, kad jiems reikia to dėmesio ir t.t. Dažnas neigia. Tačiau manau, kad jiems jo taip pat reikia kaip ir merginoms. Gal netgi daugiau. :}
Nemanau, kad vaikino pareiga viską pradėti, nes galima ne taip suprasti ir t.t. Tarkim jeigu vaikinas imsis iniciatyvos prie lovos, tai manau, kad dauguma merginų pabūgtų, palaikytų tai spaudimu ir t.t. Taigi manau čia merginos pareiga.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 11, 14:13
o tada vaikinas galvoja taip pat, tačiau mergina mano "tegu jis pradeda", kadangi vaikinas nenori jos "spaust" tai nieko nedaro, galiausiai mergina pagalvoja "aš jo netraukiu tikriausiai" ir palieka vaikiną x D
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Sau 11, 14:17
Vykst rašė:o tada vaikinas galvoja taip pat, tačiau mergina mano "tegu jis pradeda", kadangi vaikinas nenori jos "spaust" tai nieko nedaro, galiausiai mergina pagalvoja "aš jo netraukiu tikriausiai" ir palieka vaikiną x D
Nu tai nepamąsto mergina, kad vaikinas galvoja, kad jeigu jisai imsis tokios iniciatyvos tai bus palaikoma: "jis nori mane tik į lovą nusitempti". ; D todėl visada manau, kad bent jau pirmam kartui (poros pirmam kartui, ypač jeigu mergina dar nekalta) mergina turi imtis iniciatyvos. Nebent vaikinas žino merginos nuomonę tuo klausimu, kad tipo merginai patiktų jeigu jisai imtus iniciatyvos ; D
nemanau, kad mergina paliktų jeigu jie nesimylėtų... ; D man labiau priimtina ta mintis, kad vaikinas paliktų jeigu kokius metus negautų iš jos...  nu jeigu vaikinas sexomanas tai jau po poros mėnesių paliktų.. ; D
-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2010 Sau 11, 17:57
ehm...
Na šiaip tai patinka, aišku, (žiūrint iš ko, nes paskutinėm dienom tai žodžiu kokios šliurės šūlėj lenda  ), bet visgi dažniausiai pačiam iniciatyvos reikia imtis
Bet kaip kažkas jau minėjo, užknisa panos, kalbini ir t.t., ir nesuprasi, ar patinki, ar nepatinki 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 11, 18:33
kiekvienam kitoks žmogus tinka, pvz aš limpu labiau su tokiomis panomis kurios tokios agresyvesnės (ne blogaja prasme), labiau imas inicaityvos ir t.t. kalba, nes aš (svarstyklės beje) mėgstu kai mane lepina, mėgstu tinginiaut, todėl man pačiam mažiau irgi reikia stengtis, bet žinoma nesakau, kad išvis nesistengiu, viskas su kaupu : ) bet ir per daug dėmesio rodomo atsibosta visiems. tampa nebeįdomu.
-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2010 Sau 11, 18:50
šiaip pnš ir aš, tinginiukas toks, mėgstu kai už mane padaro, bet merginos visgi ramesnio būdo labiau traukia  gal nes ir pats toks.
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Sau 11, 18:58
Nu čia apskritai nuo žmonių priklauso. Aš pvz vistiek lieku prie nuomonės, kad būtinai vaikinas turi pirmas prieit ir užkalbinti, TIKRAI ne pana. : D
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Sau 11, 19:03
tai prastai x D nebent kaip sakėm, parodo pana, kad patinka vaikinas, tai viskas čiki, bet jei nk nereaguoja stovi kaip stulpas, o mintyse "jis man patinka, bet aš neisiu, tegu jis prieina", juk vaikinai tai minčių skaityt nemokam panų...
-

applePIE
- Aktyvus dalyvis
-
- 166.00 Lt
» 2010 Sau 11, 19:12
Vykst rašė:tai prastai x D nebent kaip sakėm, parodo pana, kad patinka vaikinas, tai viskas čiki, bet jei nk nereaguoja stovi kaip stulpas, o mintyse "jis man patinka, bet aš neisiu, tegu jis prieina", juk vaikinai tai minčių skaityt nemokam panų...
šiaip tiesa, kad mergina turi parodyti, kad jai vaikinas patinka :] Pati žinau nevieną situaciją, kai abu vienas kitam patinka, nėvienas nesiima iniciatyvos ir kankinasi nežinomadi kas ir kaip. O rutuliotis viskam mano nuomone turi padėti vaikinas. O einant prie lovos reikalų tai čia jau nuo kiekvienos poros priklauso kas ir kada imasi iniciatyvos :]
-

jokius
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,395.15 Lt
» 2010 Sau 11, 19:16
Aišku patinka  Labiausiai nervuoja kada nerodo visiškai VISIŠKAI jokios iniciatyvos, o po to skundžias 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|