Ar gyvūnai gydo?Gydo. Katės ypač.
Manoji visad gulasi ant tos vietos kur skauda. O mamai mano, kai migrena, tai atisgula ant pilvo, ar prie galvos ir pagerėja galva. Dar vieną tokią įstoriją žinau. Žodžiu, mano mamos draugo klasioko mamai epilepsija. Na ji kažkada lipo ant kėdės kažko ten pasiekti, ir jai priepuolis prasidėjo. Na apalpo, nukrito nuo kėdės. Prabunda, žiūri jos katė sėdi jai ant krūtinės ir tokį kaip masažą daro su kojomis ![]() Kai įsivaizduoju, kaip tai turėtų atrodyti, tai Jetau Maryte, kaip juokinga ![]() as taip pat esu girdejusi kad katinai gydo...
![]() taciau taip pat zinau kad katinai laikomi blogais padarais, tipo plesrunai, pragaro gyvunai, kaip liutai ![]() ![]() nors šiaip as labai megstu kates, ir visada megsiu ![]() na o šiaip manau kad is dalies visi gyvunai gydo, padeda uzsimirsti bedas ir pakelia nuotaika jei liudna ![]() Aisku kad gydo:
Jei sergi depresija isigyk suny, Kates gydo savo prisilietimu: karta mes su mama kalbejomes ir ji sake kad jei skauda pilva ir atbego mano katinas ir uzoko ant jos pilvo ir kai nulipo mamai pagerejo... nu ir dar daug yra gydanciu gyvunu... ![]() Man mama pasakojo, kad kat4s siurbia blog1 energiją. : )))
O šiaip čia laabai seniai kai mano brolis sirgo (ten peršalo ar kas jam ten ![]() ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |