Ass rašė:pas mane kiekwiena nakti i lowa ateina ir neleidzia miegot tos dvasios..
sokineja ant lovos, stumdo mane ir t.t.
vieną karta buvau sugriebes dvasia, bet ja suspaudziau ir pavirto veju at kazkuo panasaus... tada nakti buvo laaabai salta..
dar viena karta vos namo nepadege...
stai dabar mane purto kazkas..
niekas geriau ne nemeginkit issikviest dvasiu nes veliau gali jos ir nebeiseit ir bus kaip man..
Nu o vakar man su drauge nutiko toks juokingas dalykas

Buvom prie miestelio kuriame gyenam pilies kieme esančio apleisto namo. Dabar ten oranžerija (atidaroma labai retai arba niekada

) ar koks ten velnias. Žodžiu tas namas tapo girtų paauglių sanbūrių vieta. Aprašinėtas, šiukšlių pilna visuose kampuose, žodžiu. Negaliu pakęst, kai rodoma tokia nepagarba. Mes irgi pasielgėm durnai. Maniau, visos durys užrakintos, tad nieko negalvodama spyriau (nesmarkiai) į vienas duris. Ir tos atsidarė... Nu aišku, vidun nėjom (gal utelėm apsikrėsim,gal dar blogiau - kokį bomžą sutiksim) taigi. Pradėjom juoktis, sakau, jei čia yra kokia dvasia, tai tegu pasirodo, ar duoda kokį ženklą. Nusijuokėm ir nuėjom. Ir staiga už nugarų išgirdom garsų dunkstelėjimą. Kažkas tam name nukrito. Nu žinoma, nei vaiduoklis nei kas, bet šiaip toks juokingas sutapimas.