Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 19:13

man tevai niekad nepasakoja tokiu istoriju ar kas jiem yra nutike su dvasiom kad as nebijociau ir neprisigalvociau visokiu nesamoniu.. :roll: :play:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 22:53

FDGod rašė:Na Cia Tai Visai Nieko.As Tikiu Nes Pats Bandziau isikviest :( daugiau neskviesiu nes kai tik paziuriu i veidrodi Kazkas Stovi ( nu zmogus stovi salia manes) o kai ranka perbraukiu PVZ:per Galva Veidrody ranka pereina kiaurai. niekas kitas jo nemato

O tu gal baigsi čia fantazuot? Tai jis viduramžiuose gyveno, db jau vaiduokliai persekioja...Tu gal iš kokios Adamsų šeimynėlės? Gaš..

Vartotojo avataras

marchiuzz

Apšilinėjantis

1,652.01 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 23:45

:D:) rutuciuxe tu gal apsirukius kurei tema?? :DDD LOL

Vartotojo avataras

jurgimieras

Apšilinėjantis

944.75 Lt

Standartinė » 2009 Kov 12, 23:28

As tai tikiu. Kvieciau kelis kartus net. Viena karta pbandem nufotkint tai toks baltas pavidalas tik mates. Kazkaip nejauku i ta fotke ziuret buvo :cry:

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 13, 19:34

Ass rašė:pas mane kiekwiena nakti i lowa ateina ir neleidzia miegot tos dvasios..
sokineja ant lovos, stumdo mane ir t.t.
vieną karta buvau sugriebes dvasia, bet ja suspaudziau ir pavirto veju at kazkuo panasaus... tada nakti buvo laaabai salta..
dar viena karta vos namo nepadege...
stai dabar mane purto kazkas..
niekas geriau ne nemeginkit issikviest dvasiu nes veliau gali jos ir nebeiseit ir bus kaip man..

:lol:
Nu o vakar man su drauge nutiko toks juokingas dalykas :D Buvom prie miestelio kuriame gyenam pilies kieme esančio apleisto namo. Dabar ten oranžerija (atidaroma labai retai arba niekada :( ) ar koks ten velnias. Žodžiu tas namas tapo girtų paauglių sanbūrių vieta. Aprašinėtas, šiukšlių pilna visuose kampuose, žodžiu. Negaliu pakęst, kai rodoma tokia nepagarba. Mes irgi pasielgėm durnai. Maniau, visos durys užrakintos, tad nieko negalvodama spyriau (nesmarkiai) į vienas duris. Ir tos atsidarė... Nu aišku, vidun nėjom (gal utelėm apsikrėsim,gal dar blogiau - kokį bomžą sutiksim) taigi. Pradėjom juoktis, sakau, jei čia yra kokia dvasia, tai tegu pasirodo, ar duoda kokį ženklą. Nusijuokėm ir nuėjom. Ir staiga už nugarų išgirdom garsų dunkstelėjimą. Kažkas tam name nukrito. Nu žinoma, nei vaiduoklis nei kas, bet šiaip toks juokingas sutapimas.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 14:26

Kviečiausi kartą su drauge. Pirma lyg ir išėjo, bet kažkokių nesamonių prisakė ir dingo, o paskui jau ir nebe pasiroodė.
Dar jos mama pasakojo kaip kvietėsi, tiksliau mes jos užrašus perskaitėm, tai ten parašyta tiksliai parašyta:
Nepriklausomybe atgausim - 1991
Pasaulio pabaiga arba pergalė -2013
Bet paskui po šito košmarai basūs sapnavosi, tai tokia vat istorija ...
;) :whata:

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 15:08

Rūt. rašė:tu prisižaisi dvasias kviesdamas.
ir nefantazuok.

Pritariu.
Viena mano klasioke bandė prisiviest tai paskui vaiksciojo pas pcihologę.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 15:33

Nesuprantu koks tolkas kviest dvasias... Čia gi nežaidimai o_x Yra buvo tokių atvejų kai per tuos kvietimus ir mirdavo žmonės, tipo juodąsias dvasias iškviesdavo :whata: Žo kažkas tai tokio ;D Šiaip tikiu, tik nžn kodėl tiesiog tikiu ir nenoriu žaisti su tokiais dalykais :roll:

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 18:22

Man tikybos mokytoja labai idomu pasakojima sake. Zodziu. Yra pas mus Panevezyje konservatorija ar kazkas ...nu ka zinau ten kazkas su muzika susije... Tai viena tokia grupele paaugliu dvasias kvietes. Jiems apie 17m. buvo. tai ir issikvite. Daresi visokie blogi dalykai. Zodziu baisu buvo, tai jie issikviete kuniga. Kunigas patare jiems but atskirai geriau visiems nes ta dvasia stipri tik kai jie kartu. Bet prie vieno pauglio ta dvasia taip prikibo (nes jis buvo nekrikstytas) ir tas vaikas beveik isprotejo. Tai sake , kad tas vaikas gal jau apie 10m. ligoninej guli.
Ir dar po siol tuosia rusiuos blogi dalykai vyksta. Ten pvz. pasideda natas ir nupucia jas kazkas arba uzdega zvakes ir jas irgi uzpucia... :cry:

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 19:49

nekviečiau ir šiaip su jomis susitikti neteko :roll:
neaplanko jos manęs..

Vartotojo avataras

Sadredas

Dalyvis

Birzai

2,811.99 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 08:45

Anksciau,kazkur nuo 12 ant 14 darydavau visokius ritualus(savo sukurtus).O dabar pats nesuprantu, kam taip dariau...

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 15:17

Nesamonės čia tokios, ir jei pats būsi įsitikinęs kad tau bus blogai , taip ir bus.
Nereikia žiūrėt kaip kitiem gavosi, net negali žinoti ar tai tiesa, o kad ir tiesa tai ne mano rūpestis. Na žodžiu manau pabandžiuis nesužinosi, kaikurių darbas toks. Na aišku tai su saiku daryti reikia. ;p :sweet:

RiMwE

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,633.56 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 22:42

as asmeniskai pats kvietes neesu bet senajame bute kai dar nedidelis buvau ir vienas paliktas namie ejau is tuoleto ir vos infarktas neistiko kai tarp koridoriuko i savo brolio kambari pamaciau stovinti kakoki ilgaplauki tamsiaplauki zmogu tai nubegau i savo kambari uztrenkiau duris ir tv isijungiau kad uzmirsciau ir greiciau sulaukciau kol kas pareis namo :)

Be to ten ir taip tuose namuose visi galai kai pradedavo barsket nakti atsibudus baisu budavo

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:45

Nu ir ką tėvai sakė, kai papasakojai jiems grįžus? :)

Visokio panašaus briedo būdavo ir man. Tačiau dabar jau "nusispjaunu" į tai, sakydama, kad ten tik nuo tų siaubo filmų žiūrėjimo padariniai. ;) Dar atsimenu, kai vasarą kaime pas senelius atostogavau. Vieną vakarą taip ir užsibuvau per ilgai tame pusseserės name prie kompiuterio iki vidurnakčio. Buvau viena. Reikėjo grįžt atgal. Atlikusi ką reikėjo, išėjau laukan ir jau toks šunų staugimas pasigirdo.. Užrakinau duris ir žengiau žingsnį senelių namų link (gailėjausi, kad tą kart dviračio nepasiėmiau). Žingsnis po žingsnio ir vis greityn. Atsisukau vieną kart, žiūriu, kažkas eina už manęs ir dar lyg tyčia taip šviesiai apsirengęs, o jau šunys tai iš kiekvieno kiemo staugte staugė. Tada jau lb greit pradėjau eit. Atsisukau, o tas kažkas vis artyn manęs. Po to jau, žinoma, dėjau į kojas, kaip sakant.

RiMwE

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,633.56 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:51

o as tokiu dalyku dazniausiai nepasakoju del to visokiu tokiu savje per daug prisikaupusiu turiu ...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių