Įvairūs Mistika

Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Vartotojo avataras

Karolyte133

Lankytojas

Vilnius

206.72 Lt

Standartinė » 2008 Gru 06, 15:23

as ir maciau dvasia.Tik jis truputi juokingas buvo. :cry: :lol: Toks zalias su baltu apsiaustu. :annoy:

--------------------------------------

laura88

Lankytojas

710.61 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 14:17

kazkada pries daug metu mano kriksto tevas(ir suaiges gi zmogus :lol: ) su adata zvake ir popieriaus lapu su raidem,pas mus namuose kvietesi dvasia.kaip sakant niekas niekada nebandes,nesusidures su tuo tiesiog pazaide.na ir prisizaide.daug po to laiko teko visko iskesti.net sveciai kurie anksciau pasilikdavo nakti,pasokdavo is lovos klausdami kas cia atsikeles vaiksto.bet deja niekas nevaiksciojo.As pati visada girdėdavau krabšdėjimus,ko niekada po to karto nebegirdisi kad kas i stiklą daužtų.Ir dar pamenu miegu viena pati,nei iš šio nei iš to,atsibundu.Sukausi ant kito šono žiuriu kazkoks vyriškis stovi viduryje kambario.Bet staigiai išnyko.apie kelis menesius taip sunku buvo.Ir dar tada toks atsitiktinumas buvo,mano mama tada buvo svečiuose pas savo seserį,visai kitame mieste(nors ji taip pat netikejo tuo ka sakiau is pat pradziu kad jausdavau kad kazkas dar namie yra,dar kol nebudavo bildejimu) sesers paprašoma (tiesiog šiaip jos ėjo) pas atseit labai gera bureja.Ir isivaizduojat,ji gryžusi man pasakoja kad bureja kortose ir kavos tirščiuose mato kažka dar musu namuose besiblaškanti.Po to karto norom nenorom jai teko patikėti.Juk vistik bildejimai nenaturalus vyko.Aišku pilnai tikiu , kad sunku tuo patikėti :lol: bet aš sakau kaip buvo man.Kiekvieno teise tikėti kuo nors ar ne

Vartotojo avataras

Rudde

Apšilinėjantis

Klaipeda

1,471.55 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 14:28

šiaip nelabai tikiu nu aišku kas nors vistiek egsistuoja, bet.. Čia tas pats ka saš sugalvosiu ka nors apie baubus ar pnš. papasakosiu darugei ta kitai ana dar kitai ir t.t. Kad jaučiat kaip būna kad kybina ranka tipo antrodo jog koks voriukas ant jos vaikšto, tai va čia vaiduokliai kutena!!!!! Ne šiaip reik gyventi ir viskas kas bus tas bus..
:piktas:
Ir dar tas pats kai pir tie laiškai jei neišsiūsi tiek tai žmonių kažkas blogo tau atsitiks.. :piktas:

laura88

Lankytojas

710.61 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 15:06

va jetau su tais laiskais gyvenime neprasidedu,suplesau ir ismetu.IR dar ko nepakenciu tu sms zinuciu nesamoningu,taip pat issiusk tiek ir aniek draugams ,tai vienoje zinuteje kad busi 7 metus turtingas,ar 5 metus lydes sekme ir t.t.siaubas visiskas.Net pyktis su siuntejais (draugais) pradedu.nes labai sunervina tokie issidirbinejimai.

piggy_boom

Apšilinėjantis

901.78 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 18:33

Kažkada kviečiau. Paskui baugu buvo, bet išgyvenau xD. Nu aišku nepatariu kitiems daryt. Manau draugei pvz vaidenosi. Nu žodžiu, nemėgstu kalbėt šitokia tema xD :kill: :|

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 20:30

Respublikoj ligtai 2004 metais priede kazkokiam
buvo tox straipsnis.Gal siaulietes lygtai kviete
liuciferi ir viena mire nes buvo nekrikstyta...
kai dar buvau 4 klasejskaitem mokykloj ir
patys bandem,bet ... Na visko gali but,
bet nekviesiu nes nenoriu prisizaist.. :D :lol:

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2009 Sau 24, 15:27

as tai visai neseniai su pusesere snekejau (ji pilnamete)
tai va
ruosiasi isvaziuot jin dirbt i skotija o skotija pagarsejus kaip vaiduokliu salis.
aišku pasijuokem is to ir tiek
bet kai ten dirbanti jos drauge paskambino ir pasake kad rimtai yra vaiduokliu tai is pradziu nepatikejom
bet sako kad rimtai
o jos drauge tokia rimta, saltu balsu snekejo, ir juk kai pazysti zmogu zinai kada meluoja o kada ne.
tai ji tikrai taip rimtai kalbejo, nemelavo.
sake kad pati mate..
buna kad prie baro sedi kazkoks vyras,
o kazkur (nebepamenu kur) dvi mergaites zaidzia.
bet aišku ne visi tuos vaiduoklius mato..
bet isivaizduok, ateini prie baro aptarnaut zmoniu o ten sedi vyras vaiduoklis.. :whata:
as tai isdurneciau :blin: :haha:

Vartotojo avataras

VerM

Patyręs forumietis

Panevėžys

121.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 24, 15:49

Realybėje neesu susitikęs, bet sapnuose teko 8)

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Sau 24, 16:05

Gal kažkiek tikiu, bet tikrai tikėčiau jei pati susidurčiau su jom...Bet dėja dar neteko, nes truputi bailė esu... :D

Vartotojo avataras

Nataly

Lankytojas

158.92 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 00:03

visai noreciau sutikti nors ir esu bailiuke
idomu kaip reguociau, ar issigasciau :roll:

Vartotojo avataras

Rintt

Aktyvus dalyvis

Kupiskis

7,765.70 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 00:16

Kas man pasidare?!
anksciau lb tikejau dvasiom bet dabar lb pasikeite mano poziuris i tai..
ir net neisivaizduoju kodel..
vis girdedavau kazkokius krebzdejimus ir pan. bet dabar kai pagalvoju atrodo grynos nesamones..
net neisivaizduoju kas taip pakeite mano poziuri..
netgi pati esu kvietusis dvasias, su adata, ir pati laikiau adata ir snekejau su ja
bet dabar kai pagalvoju gi NESAMONE!! logiskai nepaaiskinama..
pati kvieciausi dvasias ir pati netikiu kad jos buvo..
dabar netikiu.
Mistika.. :roll:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 00:20

Gynk Dieve

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 21:47

Nejudinčiau to, kas jau senai guli AA :roll:

Vartotojo avataras

spanguole2

Įsijaučiantis

2,331.28 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 18:26

o aš tikiu nes pati nekarta buvau susidurusi, pirma karta po proseneles laidotuviu, kadangi gyvenome kitame miete tai likom miegoti pas mociute, as miegojau svetaineja. Užmigau neramiai vis kankino bloga nuojauta lyg kažkas butu šalia, nakti prabudusi pamaciau ant sekcijos [senos sekcijos buna visos is stiklo] ta savo prosenele sedincia ant fotelio tai taip isigandau.Bet greit viskas dingo tai pagalvojau cia gal del to kad ji mire man vaizduote. Kitas kartas buvo baisesnis buvom pas drauga sode o anyksciuose [ten kur as gyvenu]yra ne vieni zydkapiai ir ten uz tu zydkapiu buvo to draugo sodas.Mes ten truputi pabuvom ir pradejo tempt, sakom jau vaziuojam namo nes buvo ir jo tevai.Susedom visi y masina o masina neuzsiveda[sugedo turbut nors db ir abejojiu] tai teko eiti per zydkapius namo nes sode rysio nera, nu ka ir einam, jau tamsu. einam ir girdim lyg medi kapotu ir taip baisu man pasidare, einu ir ziuriu i visas puses gal ka pamatysiu ziuriu smeksteli tarp medziu balta figura ir vel ir dar karta, tiesiog buvo taip baisu... tai net neatsimenu kaip mum ten paviko gristi. o viena pasakojima pasakojo man mama kaip mire jos mociute. Tam bute apsigyveno mamo mamos pusesere ir mama sugalvojo nuvaziuoti ta pusesere aplankyti, nu nuvaziavo sedi snekasi jau ir velu pasidare, sako einam miegoti. nu nuejo atsigule ta pusesere ir uzmigo is kart, o mama girdi kaip anksciau mociute eidavo tokius zingsnius.sako eina eina ieina y ta kambary uztila zingsniai ir vel iseina tada girdi kaip nueina sugirgzda lova ir ji atsigulia. Mama mano pradejo ta savo pusesere kelti o ta sako ko cia rekauji? atejo gi paziuret ar jau miegam sako visada taip ateina.Tai mama sake nemiegojo visa nakty.

nežinau kaip ta pusesere galejo toliau taip gyventi ir miegoti ;D tai va aš visada tikejau ir tikiu. nes zinau kad tai tikra.

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 18:44

Na Cia Tai Visai Nieko.As Tikiu Nes Pats Bandziau isikviest :( daugiau neskviesiu nes kai tik paziuriu i veidrodi Kazkas Stovi ( nu zmogus stovi salia manes) o kai ranka perbraukiu PVZ:per Galva Veidrody ranka pereina kiaurai. niekas kitas jo nemato

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Marijonas, Pijus, Virbutas, Venta, Sofija

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių