<Mistika ~ Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?
YeLLoWCaRD
Parašytas: 2008 04 29, 2:10 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 269
Maziau gert reik
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?
Reklamukas
3886.50 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
WingedSoulSorrow
Parašytas: 2008 05 03, 8:14 pm
DalyvisAmžius: 14Pranešimai: 76
3298.30 Lt
Kol jie nieko nedaro,galima ramiai miegoti.Manau ,kad jie egzistuoja,ir susidurti teko.Idomu,o kodel gi zmogu taip baugina dvasios?Kodel jis jaucia gyvuliska baime net tuomet,jeigu tiesiog pamato ja?gal tai del nemokejimo suprasti,suvokti tai ka pamatei?O gal tai del ivaizdio,kuri priskyre massmedia pomirtinio pasaulio atstovams?ju nereikia bijoti,jeigu ju netrugdyt ir jos nieko nedaro.Bet kaip sakoma: Lengva pasakyt,o sunku tai padaryt.tad nemanau,kad kazkas sugebetu islikti normalios busenos,jeigu susidurtu su dvasiom.Nors...,kai as pirma karta pamaciau,tai baimes juasmo nebuvo,bet tai del to,kad neiskart supratau ka pamaciau.
Greitas redagavimas
PunkyAngel
Parašytas: 2008 05 03, 8:52 pm
Forumo gyventojasAmžius: 15Pranešimai: 704
23103.30 Lt
Dar papasakok kaip susidurei ir kaip pamatei
Greitas redagavimas
MuOn
Parašytas: 2008 05 07, 6:55 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 285
7781.60 Lt
Aš tai buvau susidūrus..
Bet vaikystėje..
Net nenoriu paskaot, nes kraupu prisimint.
Dabar tų dvasių kažkaip nematau, bet man vistiek kažkas darosi, kartais nei iš šio nei iš šio nukrenta kas nors..
Tai vat..
Greitas redagavimas
Vikce
Parašytas: 2008 05 10, 4:26 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 15Pranešimai: 35
396.60 Lt
Man pasakojo viena drauge Simona, kad kai ji išvažiavo vasara su sesem į kaimą pasibūti pas močiute ir joms įvyko vienas nuotykis su dvasiomis. Vieną vakarą jos sugalvojo pasivaikščioti ir paieškoti kokiu nors berniukų. Eidamos pamatė keistą apgriuvusi namą. Jos labai mėgsta adrenaliną tai sugalvojo užsukti į tą namelį ir apsižvalgyti. Nuo pradžių pasibeldė, bet niekas neatidarė durų. Mėgino įeiti į tą namą, bet duris buvo užkaltos iš kitos pusės. Tai jos išdaužė viena likusi neužkaltą langą ir įlipo į kambarį. Jos ieškojo lempos jungtuko įjungti ir rado, keista, bet šviesa užsidegė. Uždegė šviesas visuose kambariuose ir viską apžiūrinėjo. Viena rado fotoalbumą antrame aukšte ir pašaukė kitas dvi seses. Jos atsisėdo ir varto, bet nieko nemato, nes visos nuotraukos buvo išsiliejusios. Staiga dingo šviesa, bet joms tai nieko naujo, nes senas, apleistas namas tai kaip šviesa nedings. Po kelių minučių ji vėl įsijungė. Jos įėjo į miegamąjį ir rado lova, staliukus, spinta kaip ir įprasta mūsų miegamuosiuose, bet patalynė buvo kraujuota. Viena sesė atidarė spinta ir rado griaučius pakabintus ant virvės. Jos galvoja, kad čia pasikorė žmogus. Jos lipo žemyn, bet išgirdo dundesį. Bet Simona galvojo, kad čia viena iš jos seserų gąsdina. Nulipo jos žemyn ir Simona palietė kažkas šalto. Atsigręžė atgal ir nieko nematė. Tada joms užteko. Bet duris buvo užkaltos, o langas kurį išdaužė irgi buvo užkaltas. Jos ieškojo kito lango, bet visi buvo užkalti. Dvi sesės ėmė laužyti , spardyti užkaltas duris, o Simona ieškoti kito išėjimo. Simona pamatė paveikslą kuriame pavaizduoti griaučiai. Bet ilgai į ji nežėjo. Bet smalsumas ji geriau apžiūrėti jai nedavė ramybės todėl dar kartą žvilktelėjo į paveikslą, o jame nebematė griaučių. Pamatė kitą paveikslą su moterimi. Simona išsigandus sudraskė paveikslą. Sesės išlaužė duris, pašaukė Simona, bet ji neatėjo. Viena nuėjo ieškoti Simonos. Rado, eina prie durų ir staiga Simonos sesei kažkas perrėžia galvą, o Simona žviegdama bėga prie durų. Jos antra sesė klausia kas yra, o Simona liepia bėgti iš ten. Bet Simonos sesė neišlaiko smalsumo ir nueina pažiūrėti kas atsitiko ir pamačius kas yra skuodžia su Simona namo pas močiute. Simona nebeturi sesės šitą tai tikrai žinau tik nežinau ar ji čia išsigalvoja, kad dvasios jos sesę nužudė ar kas nors kitas. Sunku patikėti man...
Greitas redagavimas
eLile
Parašytas: 2008 05 11, 1:27 pm
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 394
13016.20 Lt
Hmmm idOmi istOrija..tik idOmu ar tikra... O kld tu nepaklausi kitOs SimonOs sesers ar tajp ir buvO? Arba SimOnos tevu, kajp mire ta sesuO?
Greitas redagavimas
Vikce
Parašytas: 2008 05 11, 4:04 pm
396.60 Lt
As taip pat nezinau ar tikra...Jos kaip susitarusios nieko nesako, tik paskao nepradekm ta tema. Tevu nedristu, juk istikruju tai ne mano reikalas...
Greitas redagavimas
awshree
Parašytas: 2008 05 11, 9:27 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 17Pranešimai: 280
13236.90 Lt
kazkaip man cia pasakom kvepia sita istorija
Greitas redagavimas
Vikce
Parašytas: 2008 05 13, 4:33 pm
396.60 Lt
Nu ka aš žinau. Gal yra ji tikra, bet man taip pasakojo...Aš pati nlb tikiu. Gal tai tik pasakos. Gal ta sesė mirė nuo konors kito.
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 13, 5:45 pm
DalyvisAmžius: 12Pranešimai: 96
618.30 Lt
Nelabai tikiu.
Greitas redagavimas
ievuzia
Parašytas: 2008 05 13, 7:43 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 3748
2297.45 Lt
Įspūdinga pasaka. Kažkodėl žmonėms atrodo labai linksma kurti panašias istorijas ir platinti internete...graudu.
Greitas redagavimas
kara
Parašytas: 2008 05 13, 9:14 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 3043
14839.10 Lt
as ir netikiu.....pasakele kuria galima pasakot prie lauzo
Greitas redagavimas
M@NGUST@
Parašytas: 2008 05 16, 4:52 pm
Patyręs forumietisAmžius: 12Pranešimai: 511
12441.30 Lt
as viena karta bandziau kviestis su drauge, bet neisejo.Tai kai drauge isejo(jin trumpai buvo nes jai iseiti reikejo)sedejau kampe,nes kazkaip baisiai buvo...
Zmones geriau nesikvieskit dvasiu nes jos tikrai egzistuoja,jei ir issikviesit nepulkit i panika ir ju kaip nors neizeidinekit,nes paskui bus blogai! as jumis perspeju!cia realios istorijos kad kai kurie zmones kvietesi dvasias ir po kiek tai laiko numire...
Greitas redagavimas
Ervinas
Parašytas: 2008 05 21, 11:42 am
Patyręs forumietisAmžius: 12Pranešimai: 343
8609.80 Lt
... vieną kartą su draugais norėjom pabairiot...Pasiemem stiklo, stiklinę ir popieriaus lapą ant kurio suurašytos raidės nuo A iki Z, ir skaičiai...Galvojom kad bus baijris,šeip sau...Dar ant kampų sudėjom žvakes...Tada pradėjom vedžiot stiklinę ir rėkaut...Ir tada atsitiko siaubas...-Žvakės ūžgeso ir stiklinė sudužo.Paskui mano šuo pradėjo cypt ir kaukt...galvojom kad kažkas blogo...Taip ir buvo mano kambaryj kažkas pradėjo dusaut...garsiai kviepuot...išbėgom i lauka...
Greitas redagavimas
*Fanta*
Parašytas: 2008 05 21, 6:46 pm
DalyvisAmžius: 16Pranešimai: 85
2113.60 Lt
Ervinas rašo:
... vieną kartą su draugais norėjom pabairiot...Pasiemem stiklo, stiklinę ir popieriaus lapą ant kurio suurašytos raidės nuo A iki Z, ir skaičiai...Galvojom kad bus baijris,šeip sau...Dar ant kampų sudėjom žvakes...Tada pradėjom vedžiot stiklinę ir rėkaut...Ir tada atsitiko siaubas...-Žvakės ūžgeso ir stiklinė sudužo.Paskui mano šuo pradėjo cypt ir kaukt...galvojom kad kažkas blogo...Taip ir buvo mano kambaryj kažkas pradėjo dusaut...garsiai kviepuot...išbėgom i lauka...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume