<Mistika ~ Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?
Rimantė.
Parašytas: 2007 11 30, 7:34 pm
Patyręs forumietisPranešimai: 327
Nebandžiau. Visko gali būti. Gal ir norėčiau kadanors pabandyti, bet bijau pasekmių.
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?
Reklamukas
7841.10 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
auge
Parašytas: 2008 02 07, 5:53 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 196
8403.90 Lt
Prieš kokius trejus ketverius metus su drauge kvietėmės dvasias.. Dabar juokas ima iš tų nesamonių.. Viena draugė buvo bilduką išsikvietus, tai be kryžiuko eiti niekur negalėjo, o kiek čia tiesos tai pats velnias težino..
Greitas redagavimas
ExoduS
Parašytas: 2008 02 07, 9:49 pm
DalyvisAmžius: 16Pranešimai: 67
1257.90 Lt
Hmmm, taip įdomiai čia, taip imsiu, ir susitiksiu dvasią ...
Greitas redagavimas
lelel
Parašytas: 2008 02 08, 4:56 pm
ApšilinėjantisAmžius: 13Pranešimai: 30
1264.40 Lt
Aš pati nebandžiau kviestis dvasių bet tikiu tokiais dalykais ir labai daug panašių istorijų esu girdėjusi...Šeip bijočiau kviestis... O kas jai iš tikrųjų ateitų ir nebenorėtų išeiti?
Greitas redagavimas
Memoria
Parašytas: 2008 02 08, 10:00 pm
DalyvisAmžius: 11Pranešimai: 109
2119.10 Lt
Mano mama ir jos sesė kažkada kvietė dvasias, bet nieko nepavyko . Pati nebandau, netraukia . Šeip esu girdėjusi vieną pasakojimą apie tą kvietimą su adatomis. Vaikai išsikvietė kažkokią dvasią. Dvasia buvo vaikinas miręs būdamas 24 m. nuo vėžio. Jie kalbėjosi, uždavinėjo klausimus. 13 metų mergaitė paklausė, ar velnio skaičius yra ir ar iš vis yra tas visų baisiausias demonas. Dvasia atsakė, kad 13 yra velnio skaičius ir, kad demonas egzistuoja ir tas demonas yra jis. Dar pridėjo, kad visi turtintys 13 metų turi MIRTI. Tada ta trylikametė uždavusi klausimą pradėjo dusti... Na taip ir užduso. Vakai išsilakstė, bet naktį to vaiko namuose kuriuose buvo kviečiamos dvasios demonas pasiliko. Bandė pasmaukti ir tą vaikiną, bet jam pavyko išsigelbėti. Rytojaus dieną jie išsikvietė dvasininką ir tą namą pašventino. Žodžiu 1 mirtis, 1 pasikėsinimas į gyvybę ir 1 dvasininko apsilankymas . Žinoma viskas ne taip aišku, gal šiek tiek pridėjau, bet esmė ta pati. JOGURTAI GERIAUSI. Uoj... T.y. dvasių į namus nereikia kviestis /
Greitas redagavimas
nuobodyla
Parašytas: 2008 02 09, 11:30 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 15Pranešimai: 44
1543.50 Lt
jo cia geras, ai nebandziau, bet man vien to kad pradejau bijoti dvasiu, pradejo vaidentis dabar zvengas suima, bet tada tai buvo... bet dabar manau, kad tai tikra nesamone
Greitas redagavimas
Fluffi Bunni
Parašytas: 2008 03 20, 8:29 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 11Pranešimai: 178
6257.40 Lt
Netikiu ir neuzsiimu tokiais zaidimai prisikviesi koki 100 ir nebeisvarysi
Greitas redagavimas
SmileXD
Parašytas: 2008 03 22, 9:38 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 14Pranešimai: 114
2544.50 Lt
Nju nelabai bet ka gali zinoti gal si vakara ir sutiksiu
Greitas redagavimas
Plextor
Parašytas: 2008 03 22, 10:01 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 14Pranešimai: 58
1381.00 Lt
Aš vieną kartą bandžiau kviestis. Su porcelianine lėkštele ir žvake, nepavyko išsikviest, bet kai kviečiau malonu tikrai nebuvo. Dvases kviečiau lauke bijojau, kad namie nepasiliktu. Medžiai šlame nejauku buvo atrodė, kad kaž kas už nugaros stovi. Žodžiu nepatariu prasidėti
Greitas redagavimas
Canderella
Parašytas: 2008 03 22, 10:14 pm
Forumo gyventojasPranešimai: 730
15364.30 Lt
Manęs tai niekiek nežavi.
Prisikviesi velniai žino ko ir nebeatsikratysi
Tad jei neišmanai-tai ir nekišk ten nosies.
Greitas redagavimas
SekmadieniaisLyja
Parašytas: 2008 03 22, 11:04 pm
ApšilinėjantisPranešimai: 31
1145.30 Lt
Kai buvau maždaug 10metų kviečiausi, bet is to nieko nebuvo Ir džiaugiuosi, kad nepavyko prisikviesti. Mano mama kažkada senai turejo tą lentą su adata tai ji kviesdavosi. Vieną kartą kai kvietėsi pas ją buvo teta mano mama pasiūlė ją išburti. Teta klausė ar jos dukra ištekės, bet dvasia rašė tik "eik namo" vėl klausė ir vėl tą patį atsakė po to parašo: "viskas baigiam Vigis grįžta" ir mama su teta išgirdo mano tėčio žingsnius ir rakinamas duris. Mano mama po kiek laiko tą lentą atidavė draugei, nes pradėjo labai bijoti pasekmių.
Greitas redagavimas
Reivė
Parašytas: 2008 03 24, 6:28 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1465
34412.90 Lt
Neteko kviesti,bet mačiau čia kažkada per lnk rodė kaip žmonės buvo išsikvietę ir paskui kažkas ten jiems blogai buvo,tik neatsimenu kas...Bet,jei kas siūlytų turbūt neišdrįsčiau kviesti...
Greitas redagavimas
srageoa
Parašytas: 2008 03 25, 2:52 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 125
3286.70 Lt
o man draugė pasakojo kaip jos su draugėm išsikvietė dvasiais mokykloj. tai ten kai išsikvietė dvasia vienos iš jų rankoj isikunijo, tai jos uždavinėjo klausimus ir ta kurioj įsikūnijo jos ranka atsako. tai sakė tą ranką labai suspaudžia ir kai jau nori neberašyti joms neleidžia, tada jau turi paprašyti, kad jis persikūnytų į kitos ranką. Tai va tada ta mano draugė atėjo į meno mokyklą ir viską papasakojo, tai mes jai sakom parodyk. Ji sako duokit pieštuką ir lapą, nu ten žodžiu jai davėm tai ji parašė aš dar gyvas ar kažką panašaus, tai visos labai išsigandom, bent jau aš tai manau kad tai tiesa, nes ji nemeluotų... tą pieštuką ir lapą išmetėm, o kai paprašėm kad dar kartą parodytų jau nieko neparašė...
Greitas redagavimas
dijanka
Parašytas: 2008 04 03, 6:51 pm
LankytojasAmžius: 17Pranešimai: 8
230.90 Lt
As su drauge kvietem dvasias bet nieko blogo nebuvo
Greitas redagavimas
Sokoledas
Parašytas: 2008 04 03, 7:39 pm
Forumo gyventojasAmžius: 12Pranešimai: 537
15881.40 Lt
Esu ir buvau susitukisi su dvasia, bet yra vienas skirtumas jis buvo mires ir as jo neissikvieciau Ir man labi patiko tik va jis buvo zudikas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume