Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Mistika  ~  Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?

Heraja
Parašytas: 2007 05 13, 2:52 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 17 Pranešimai: 53

Chmm... buvo vienas labai labai baisus įvykis... tada su draugėmis galvojom, kad išprotėsim... buvo ašarų, riksmų... visko.... bet šio įvykio nenoriu prisiminti..

Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Ar esate susitikę su dvasiom iš ano pasaulio?
Reklamukas

2379.70 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
julyyteeee
Parašytas: 2007 06 14, 1:11 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 120

5667.80 Lt

na su dvasiom ir ju kvietimais nenoriu prasideti.... jeigu ju is ten neiskrapstysi?? taigi blogai gali but Piktas Piktas beja mano viena pazystama gyvena malune.... ir daugelis sako ir zinoma ji pati kad ten pas ja yra kelios davsios... rodos kazkokia bobute, juodasis maluninkas ir mergaite Wink dar ji man sake kad nevisi jas mato, bet naktimis girdisi kaip jie pas juos baladojasi... be to dar sake kad viena maza mergaite (prie ju namo netoli yra tiltelis) mate ant tilto kazkokia mergaite kuri negalejo ja praleisti... tai zodziu ta maza mergaite mate ta mergaite stovejusia ant tilto bet kiti jos nemate... Shocked na o dabar jus patys spreskit tiket ar netiket Rolling Eyes

jolene
Parašytas: 2007 06 16, 8:23 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 15 Pranešimai: 862

12589.90 Lt

ash tai netikiu...ir manes nevilioja tie dvasiu kvietimai... Very Happy

Farguc
Parašytas: 2007 06 16, 10:11 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 582

20592.50 Lt

Neturiu jokio noro mirusiuos erzint , as net kapijau nemegstu,ka jau kalbet apie spiritizma.

Foggy.
Parašytas: 2007 06 16, 11:16 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 17 Pranešimai: 832

17275.50 Lt

Smagus dalykas tie spiritizmo seansai.

guste992
Parašytas: 2007 06 16, 11:20 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1094

33786.10 Lt

man tai jis neatrodo labai smagus... netgi kraupus... uztat apie juos baisias istorjas pasakot smagu Very Happy o siaip bandzius neesu...

Foggy.
Parašytas: 2007 06 16, 11:23 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 17 Pranešimai: 832

17275.50 Lt

Aš esu dalyvavus viename tokiame... Ir buvo visai smagu. Sužinojau įvairių dalykų. Kai kurie iš jų jau išsipildė. Aišku, ir ne patys maloniausi.

grafke<3
Parašytas: 2007 06 17, 6:51 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 110

3756.70 Lt

jap... mes su draugėm viena vakara ... nusipiešem aki... pasiemem adata pririšom ant siulo... ir kvietemės... ji mum atsakynėjo raidėm.... klausi jos kiek tau metu ji.. parodo... tai viena... "dvasia" ji mum lig parase jog ji pasivadinus kileris... kai draugė paklausė jos ar ji mum ka padarys ji atsajkė jog ji ne... bet kita dvasia taip.... tai poto karto mes nazaidziam su tokiai dalykais... Sad Shocked

Obuolyytea
Parašytas: 2007 06 25, 7:33 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 123

833.90 Lt

Aš tai nieko nebijau kaj pamaceu sita tema vos nuo kedes nepasokau pagalvojau " o jega vel bus siurpuliuku" o sejp as net kraujo nebijau nuo 15 m. nebijau nieko net kai kanors daro ar kai skauda as nebijau todel mastau kad uzaugus busiu chirurge... Crying or Very sad papasakokit ka nors baisau pleaze arba idekit kokiu nuorodu i baisias istorijas Shocked

ungnis15
Parašytas: 2007 07 07, 1:46 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 19 Pranešimai: 29

793.00 Lt

esu ir ne 1 karta

|DeaDoG|
Parašytas: 2007 07 11, 9:26 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 18 Pranešimai: 42

860.30 Lt

yra dvasios nes yra ir dvasios taciau nra tokio dalyko kaipissikvietimas dvasios jeiu tu megini issikviest dvasia tai lb didele nuodeme yra Sad

agniuciukaz
Parašytas: 2007 09 30, 2:31 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 17 Pranešimai: 45

1821.30 Lt

.......norecaiu zaisti su bildukais ir issikviesti dvase taciau bijau.......... Please

giltine13
Parašytas: 2007 10 27, 6:44 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 16 Pranešimai: 38

1333.00 Lt

Nesu kvietusi ir bijociau tai padaryti. Shocked Bedantis .Geriau nereikia.Nepatarciau to daryti,nesvarbu kur gali jas kviesti bet jei issigandes uzpusi zvakes ji liks namuose ir prikres nemalonumu.Nu nezinia kaip jas kviesi,bet patarciau to nedaryti. Laughing

augstule
Parašytas: 2007 11 01, 2:33 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 67

1972.40 Lt

Panevėžyje katalikų bažnyčios chorisčių surengtas spiritizmo seansas vos nesibaigė nelaime.
Laikraštis "Ekstra žinios" pranešė, kad paauglių grupė surengė spiritizmo seansą, kuriame bandė išsiaiškinti, ar egzistuoja anapusinis pasaulis. Idėja kilo dviem bažnyčios choristėms po choro repeticijos - vėliau viename rūsyje susirinkę jaunuoliai ant popieriaus lapo prašė dvasių išvedžioti atsakymus. Viskas baigėsi siaubu, kai dvasios pasakė, kad pasiims iš jaunuolių tarpo dvi aukas. Gelbeti situacijos buvo iskviestas net vienos bažnyčios vikaras. Sad

Taip manyčiau gali pasibaigti kiekvienam ir netgi dar baisiau... Seniai, gal prieš kelerius metus per laidą girdėjau kad merginos kažkokiame rūsyje kvietesi davasias o po to IŠPROTĖJO. Pasak jų pažįstamų jas persekiojo dvasios.
Argi nebaisu??? Aš tuo nenorėčiau užsiimti viendelto kad pati po kurio laiko tapčiau dvasia[taip manau iš pasakojimų kuriuos skaičiau internete]... Sad Tad nežaiskit su likimu....

xmergioote
Parašytas: 2007 11 01, 4:21 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1346

26534.90 Lt

Aš sapnavau , kad su Kristum kalbėjau , jis manęs prašė pripildyti pasaulį gėrio , nes jis nesugeba jau , žmonės tokie blogi pasidarė... Atsibudus ryte labai ilgai galvojau apie šį sapną ... Ką jūs į tai manot?

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 816
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

ePazintys.lt Visi filmu aprašymai Nemokama muzika

Hey.lt