Įvairūs Mistika

Ar esate susidūrę su Gliukais?

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 18:42

Prieš miegą visada matau juodą siluetą, bet ankščiau neatkreipiau į tai dėmesio. :roll: O dabar... Ir lubos mirguliuoja, taip pat atrodo, kad daiktai juda. :shock: :lol: Pas mane tikrai yra tas ''Gliukas'' . ;DDD Bet nebijau jo. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 19:00

hm... Gliukas... įdomus dalykas, energijos atmaina, greičiausiai pasiekianti šį matavimą kokiais nors būdais, gali būti kad viskas dėl veidrodžių, kurie kokiu nors dar neištirtu būdu laužia spindulius ir ,,atveria vartus'' į kitą matavimą. Bet tai gali būti ne vien mums regima šviesa bet kokie nors ultravioletiniai spinduliai, na vienaip ar kitaip tai tik teorija :)

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 19:06

metaforaa rašė:Kokįįį čia suvirina, :D :D :D

virink, virink šikniau bl!

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2010 Vas 16, 21:36

Na as visada darau taip su veidrodziais kai noriu savo nugara pamatyti, nu tarkim kai sukuojuos, bet tokiu dalyku hnesu girdejusi.

Vartotojo avataras

paltas

Įsijaučiantis

Kupiškis

243.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 19:29

lukof rašė:hm... Gliukas... įdomus dalykas, energijos atmaina, greičiausiai pasiekianti šį matavimą kokiais nors būdais, gali būti kad viskas dėl veidrodžių, kurie kokiu nors dar neištirtu būdu laužia spindulius ir ,,atveria vartus'' į kitą matavimą. Bet tai gali būti ne vien mums regima šviesa bet kokie nors ultravioletiniai spinduliai, na vienaip ar kitaip tai tik teorija :)

Taip, protingai žmogus kalaba... :D

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2010 Vas 18, 21:23

Begalybę galimapamatyt visai lengvai. Ir su tais pačiais veidrodžiais. Žinot kad yra veidrodis iš vienos pusės permatomas. Taigi - Sudėjus kubą iš tokio veidrodžio permatomom dalįm į viršų - Pamatytumėm begalybę. Beje - nebandžiai. Manau teks.

Vartotojo avataras

adeade

Aktyvus dalyvis

444.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 15:27

FDGod rašė:Begalybę galimapamatyt visai lengvai. Ir su tais pačiais veidrodžiais. Žinot kad yra veidrodis iš vienos pusės permatomas. Taigi - Sudėjus kubą iš tokio veidrodžio permatomom dalįm į viršų - Pamatytumėm begalybę. Beje - nebandžiai. Manau teks.

man atrodo beprotybe pamatyt dar lengviau. prideliok visur veidrodziu ir paziurek i kuri nors is ju :D :D :D

siaip manau su veidrodziais nereikia zaist visokios velniavos gali islist, bet gliukais netikiu jau vien del durno pavadinimo

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 14:10

kas per gliukai,cia gi pilnai jaunimo vartojamas zodis,kai norima pasakyti kad,matai tai ko nera. :D bent jau klaipedoi tai kasdien ta zodi is konors isgirstu.pvz: eina kas nors gatve ir sako-katik pragliucino,kad mientai vaziuoja. :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 16:26

Dėl to pastatymo su veidrodžiais tai : D... Kai buvau trijų, ketverių metų mano kambary buvo du veidrodžiai visada žaizdavau, po to akyse mirguliuodavo tokie taškiukai ta prasme žiūriu tarkim į sieną ir per ją toks geltonas kleckas praskrenda, būdavo ir juodas. Kai mamos paklausiau tai sakė, kad mano akys pavargo ir aš maža todėl jos dar auga kartu su manim, na ir tiesiog čia normalu : D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 18:45

kara rašė:Skaičiau, kad miegamajame veidrožių negalima laikyt, negalima kad miegantis žmogus atsispindėtų jame, nes veidrodis kelias į kitą pasaulį ar kažkas panašaus : D

O aš žinau kad galvųgalyje negali būt veidrodžio, nes išsiurbia energiją, ar kaip ten.. Nu žodžiu, sutinku kad tie veidrodžiai nėra labai gerai. Nu reik prisižiūrėt, bet miegant tai tikrai nebūtina. ; DDD

Fas., Va, va man ir taip būdavo, bet dabar kažkaip nebėra. Bet nei aš žaidsdavau su tais veidrodžiais nei ką. ; ?

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 18:59

Tai čia turbūt augant kekvienam vaikui būna, nebūtina su veidrodžiais žaist.

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 23:29

tą begalybę tipo matai, kad eina tas pats vaizdas labai daug kartų? Nu pvz veidrodžio rėmai daug kartų eina?

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 15:05

Vytauciukea rašė:tą begalybę tipo matai, kad eina tas pats vaizdas labai daug kartų? Nu pvz veidrodžio rėmai daug kartų eina?

sitaip dar galima padaryti dar paprasciau, tereikia kameros ir televizoriaus, tada prijungi kamera prie tv kad per tv rodytu ka filmuoji, ir telieka kamera atsukti i tv, tv ekrane pamatysi begale televezoriu televizoriuje :DD

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 15:39

Fas rašė:Dėl to pastatymo su veidrodžiais tai : D... Kai buvau trijų, ketverių metų mano kambary buvo du veidrodžiai visada žaizdavau, po to akyse mirguliuodavo tokie taškiukai ta prasme žiūriu tarkim į sieną ir per ją toks geltonas kleckas praskrenda, būdavo ir juodas. Kai mamos paklausiau tai sakė, kad mano akys pavargo ir aš maža todėl jos dar auga kartu su manim, na ir tiesiog čia normalu : D

Chi chi, prisimenu ir man taip būdavo ;D Tik ne geltoni kleckai, o tokie permatomi iš mažų burbuliukų, kaip kokie ikrai ;D

Vartotojo avataras

Boogie.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

14,544.26 Lt

Standartinė » 2010 Vas 21, 21:18

Kai maža buvau atsimenu gulėjau lovoj ir užsižiūrėjau į brolio darytą nuotrauką- portetą ir taip pat savo. Tai man pradėjo labiau šypsotis ir mirktelėti.. Čia maždaug kai žiūri į nuotrauką apie 5-10min. taip atsitinka,nežinau kiekvienam kaip pasamonėj,bet atsimenu išsigandau ir iki šiol nenoriu to bandyt :'DD

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias