Na laukiu jūsų svajonių, gal ir tikslų užsienyje, arba ne.
Aš asmeniškai manau, kad Lietuvoj vietos nerasiu. Tikriausiai keliausiu į užsienį.
Ar emigruosite į užsienį?O aš liksiu Lietuvoje. Man čia labai patinka. Man nereikia tų visų kurortinių miestų, velniškų didmiesčių, vandenynų ar kalnynų. Man užtenka ir mūsų Lietyvėles. Jau daug ko mačiau, ir Amerikoj buvau, ir Vokietyjoj. Mačiau didžiulius miestus, vandenyną, mačiau Voketyjos gražią gamtą ir t.t. Bet man mieliausia Lietuvoj. Visur gerai namuos geriausia...
![]() Matau savo ateiti Lietuvoje.Nes čia gyveno mano protėviai mano šaknys yra tik čia.Aš nenoriu kad ir taip menka Lietuvėlė sunyktu.Aš myliu Lietuva ir niekur kitur nenoriu nebent tik keliauti galbut mokytis bet negyventi.Aš liksiu čia Lietuvoj kuri nuniokota po sovietu sajungos,Lietuvoi kuri pagarsėjus savižudybėm čia mano gimtinė mano namai.
Na, nesu patriotė, bent jau Lietuvos, tikrai, o be to, jau seniai nebėra dėl ko tokia būti. Nepatinka man nei Lietuvos žmonių savimonė, nei sistema, tik į gamtą neapykantos nekreipiu, bet gamtoj juk žmogus negyvensi, reikia taikytis prie to, ką jau paminėjau...
Pabaigiu 12-ą klasę, išsilaikau egzaminus ir iškeliauju į Angliją. Teks adaptuotis kaip kūdikiui, bet esu toks žmogus, kuriam tai nėra baisu, priešingai, džiaugiuosi, kad to noriu. :]
niekada nesakyk niekada. as irgi visad planavau savo ateiti tik lietuvoje, bet pasivazinejau po europa ir nusprendziau kad gal net studijuosiu kur nors prancuzijoj
Nieko? o tai jog ir taip menka lietuvėlė su kiekvienu emigravimu nyksta?Tai jog tūkstančius metu puoseleta kalba,papročiai...Gali išnykti.Vien dėl to jog daugelis emigruoja. Juk išlieka stipriausi.Kad čia galbut gyvens daugiau turku,amerikonu negu mūsu tautiečiu Lietuva taps europinė šalim su neaiškia kalba,kultūra...Štai tau minusas. Ot suradai cia mat minusa
as isvis esu uz tai kad visas pasaulis susivienytu, ismoktu viena tarptautine kalba ir ilgai ir laimingai gyventu be vargo (ne nu gal cia perziauriai bet juk visiems butu lengviau gyvent) o kad paprociai sunyks tai kad ir dabar jau nelb kas ir zino, o tuo labiau laikos tu paprociu.. nesakau kad tai gerai bet juk tai naturalu, manau visapusiskas zmogus yra daugeliu atveju pranasesnis uz suvargusi konservatoriu. isvis as nesakiau kad as isvykciau visam laikui
sakai Lietuva taps europine salim- kad ji nori tapti tokia. jei nenoretu nebutu stojus i es,pagaliau istojus nesistengtu kuo greiciau pakeist valiutos, o jei butu labai sunki problema su imigrantais tai mes nebutume pasirase sengeno sutarties... Nežiūriu nei tų kaubojų nei kažko panašaus. Paprasčiausiai kai darai kažką eksprontu gaunasi netgi geriau nei suplanavus, bet nesakau, kad esu kažkokia vėjavaikė, kuri į gyvenimą žiūri pro pirštus. Man dar nėra per daug ko planuoti, tiesiog planuoju gauti gerą išsilavinimą ir kas toliau...? To tikrai niekas nesuplanuos...
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

O jei rimtai tai nieko neplanuoju. Kaip ten sako "Tu planuoji, o Dievas iš tavęs tik pasijuokia".