Diskusijos Gyvenimas

Apmąstymai

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 23:24

Kaip dažnai pasineriate į savo mintis, apgalvojate tam tikrus įvykius, savo poelgius, problemas ir kt.? Apie ką dažniausiai galvojate (konkretūs dalykai yra kiekvieno asmeninis reikalas, bet galbūt galite atskleisti temą (santykiai su aplinkiniais, ateities planai, savianalizė...)? Mieliau tai darote vienatvėje ar atskleidžiant savo apmąstymus draugams, artimiesiems ar kitiems žmonėms? O galbūt nemėgstate į viską gilintis ir tiesiog nesustodami plaukiate per gyvenimą?

Tai tik keli esminiai klausimai. Diskutuokime apie viską, kas susiję su, ko gero, kiekvieną žmogų aplankančiais apmąstymais.

--------------------------------------

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 12:29

Pasineriu į mintys giliau tik kartais. Dažniausiai prieš užmiegant apie kažką pasvajoju, pagalvoju kas vyks kitą dieną apgalvoju praėjusia dieną. :)

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 15:06

Apmąstymai. Vienas žodis, o į jį telpa viskas.
Nėra dienos, kada neapmąstau daugelio dalykų. Beprotiškai sunku išsakyti apie ką mąstau, nes kartais viena menkutė frazė kur nors perskaityta ar išgirsta, bet koks poelgis dažnai sukelia klausimus apie mūsų būtį, žmogaus egzistenciją, psichologiją.

Dažniausiai nemąstau apie paviršutiniškus dalykus, o su padidinamuoju stiklu kas po jais slepiasi.
Vienus apmąstymus pasilieku sau, kitais pasidalinu. Ne visos mintys skirtos dalintis....

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 20:34

Stengiuosi labai neįnikti į apmąstymus, nes tada gręsia atsijungimas nuo išorinio pasaulio,
BET visvien : amžinai ką nors analizuoju(žmones, jų poelgius, dėlioju visus už ir prieš). Protingų minčių pas mane nelabai rasta - arba kapstausi savo išgyvenimuos ir kitų žmonių elgesyje, arba bandau sumąstyti kažką tinkamo rašymui.
Nesigilinti į viską vis viena neišeina - kartais menka smulkmena gali labai labai paveikti. Tada, kaip sakoma, įsijungiu "tylos" režimą. Tiesiog būna tokių dienų...kai širdis tampa per sunki ir reikia kažkaip viską iš(si)dėlioti.
Kad atskleisčiau apmąstymus?.. Na, taip buvo tik vieną sykį, bet tada rašiau tam žmogui laišką, tiksliau, minčių lietų. Šiaip atskleidinėti, ką galvoju, nesu labai jau linkusi. Nebent kartais su draugais pasidalinu kokiu gabaliuku minčių. Vadovaujuosi tuo, kad nereikia apsunkinti svetimo gyvenimo savomis mintimis : visi mes turime apmąstymų. Nereikia leisti jiems maišytis.
Nebent jei matau, kad žmogus labai įsitempęs kažką svarsto, galbūt net graužiasi iš vidaus, tai va tada esu UŽ minčių dalijimąsi. Tokiais atvejais nereikia šykštėti apmąstymų - pasidalinus būna lengviau.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 16:10

Dažniausiai kai klausausi muzikos, arba prieš užmiegant, apgalvoju kokią buvo šiandien diena, kokia bus rytoj, arba šiaip apie ką nors pasvajoju.
Ir visada viena, mintyse. Kažkaip su draugais...
Na nesinori. Kažkaip geriau vienai apmastyt ar ten svajot apie ką nori.
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Rgp 08, 16:18. Iš viso redaguota 1 kartą.

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 16:16

Mąstau apie tai gana dažnai. Apie praėjusį laiką, apie draugus, kodėl esu susipykus, kodėl taip nutiko ir pan. Galvoju apie šeimą, apie savo gyvenimą, ką norėčiau nuveikti ir t.t. Dažniausiai mano apmąstymai būna apie praeitį, galbūt, kad ji man buvo labai skaudi ir sunki. Galvoju kaip vėl būt laimingu žmogumi.

Vartotojo avataras

Hugest

Įsijaučiantis

pakrantė

369.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 16:53

Pastoviai. Buna sedžiu, kažka darau, ir bast užsimastau - atsijungiu, į aplinką nebereaguoju. Ir tada būna labai sunku į ka nors sutelkti dėmesį, nes apmąstymai tikrai būna ne tam, kam tuo metu reikėtų. Kad ir dabar, mąstau apie vakarykštį vakara, kas buvo taip, kas ne taip, ir panašiai, ir dėl to labai sunku rišliai sudelioti savo mintis šia tema :D
na, bet kiekvieną dieną mąstau apie gyvenimą. Kad ir kaip stengčiaus to nedaryti, dangus tarsi pasiglemžia mano mintis. kodėl, kur, iš kur, kas po to, kaip, ir dar kartą kodėl.

Vartotojo avataras

DcRee

Aktyvus dalyvis

Kaun...

1,746.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 22:43

Žinoma. Didžiają savo gyvenimo dalį praleidžiu savo galvoje. Apmąstau labai daug įvairių dalykų, pradedant kaip reikia rašyti kokią nors raidę ar skaičių ant balto popieriaus lapo, baigiant gyvenimo numatymu dešimtimis metų į priekį. Žinoma, mano apmąstymai, konkrečiais veiksmais beveik niekada nevirsta. Galima pasakyti, kad tiesiog mėgstu žinoti kas būtų kitu atveju, kokia bus ateinanti diena, savaitė. Netolimą savo ateitį, dėl savo gyvenimo būdo, numatytau labai nesudėtingai. Dažniausiai visos mano dienos būna vienodos iš esmės. Skiriasi tik mintys, pietūs, išgertas arbatos kiekis ir kitos bereikšmės detalės. Ypač taip yra vasarą, kai kiti šios planetos gyventojai beveik neturi jokios įtakos man, todėl viską numatyti nėra sunku. Taip pat prie apmąstymų prisideda ir svajonės, mat dar ir svajoti sugebu. Svajones irgi reikia vertinti racionaliai, tai irgi papildomi dalykai apmąstymams, kurie dažnai aplanko mano smegenis, ypač karštom vasaros naktim, kai intensyviai nesimiega.

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 21:04

atsigulęs miegoti aš tiesiog pradedu gyventi savo mityse ir savo vaizduotėje, mintyse galiu regėti vaizdus, girdėti muziką, net sutikti visai kitus žmones, su jais susipažinti, nukeliauti į nežinomus kraštus, žodžiu, lavinant vaizduotę, ji vis stiprėja, daugelis iš jūsų tikriausiai net neįsivaizduojate kokią naudą ji gali suteikti ;)

Kartais sunku atskirti, kas tikra, o kas ne :lol:

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 20, 15:32

Dažniausiai į savas mintis pasineriu vakare, gulėdama lovoje, klausydama muzikos. Tam procesui man svarbi vienantvė, tačiau yra vienas žmogus, kuriam kartas nuo karto atskleidžiu savo pamąstymus. Mąstau apie viską: prabėgusią dieną, planus ateinančiai dienai, apie kokį nors žmogų, apie ateitį... Dažnai mąstau labai sudėtingomis, iki galo neišaiškintomis temomis pvz: ar yra Dievas, kas būna po mirties, kas yra visko visko pradžia (visos visatos) ir pan. Manau, mąstyti, gilintis į problemas ir iškilusius klausimus, apgalvoti buvusius ir būsimus įvykius, yra svarbu. Tokiu būdu tobulėjame kaip asmenybės, susikuriame tvirtą požiūrį į įvairius dalykus, imame geriau suvokti aplinką, poelgius, patį gyvenimą.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:11

neatsiejamas dalykas. Visada galvoju apie tai ką reiktų daryti, kad pakeisčiau, tai kas man nepatinka. Visad kažkiek stebiu ir kitus žmones ir mąstau ar jie taip pat apie tai susimąsto. Žodž, mėgstu kartais pasiknisti savy... kartais ir kituose.

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 19:31

Dažnai mąstau prieš užmingant arba klausantis muzikos...

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 21:39

eitvys rašė:Dažniausiai prieš užmiegant apie kažką pasvajoju, pagalvoju kas vyks kitą dieną apgalvoju praėjusia dieną. :)

Va, aš ir. Dar kartais kai mašina važiuoju, arba kai dirbi kokį neloginį darbą (nu grėbi žolę ir dar ką, kam šiaip nereik proto). O mąstau tai kaip ir sakė apie tai kas buvo ir tai kas bus, kažką kartais prisimenu, pasigraužiu kad pasakiau ne tą, ką turėjau. :?

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 21:46

Neatsiejama dalis mano gyvenime. Nebūna dienos kai neapmąstau to ar ano. O mąstau apie viską, žiūrint kokioj aplinkoj ar nuotaikoj esu. Apmąstymai man tapo įprasta, tad net nepastebiu kada pradedu, o mąstau daug kur - troleibusuose, lauke, per pamokas, namie, prieš miegą... Kartais būna bardakas galvoje (per daug minčių, prieštaraujančių viena kitai ir pan.), tuomet susidėlioju viską ir pasidaro lengviau.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 21:48

Dažniausiai apie praeitį pagalvoju, kokių nesąmonių esu padaręs, dėl ko dabar labai gailiuos... O apmąstau gulėdamas ir besiklausydamas muzikos... Kartais ir per pamokas. Bet tik kai nuotaika prasta. :D Ypač per matematiką pagalvoju apie ką kitą. O atskleidžiu tik svajones. :fear:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias