Apkalbos
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Seniaw kj buwom sju Myglium dar kokioz antokeas del visokiu sh... pykdawomeas taip buwo dar iki penktos klaseas... taj viską ka ji pati sakydawo apie "ka nors" tam "kamnors" viską pasakydawo ir sako "tikrai taip Ginta sake tikrai" nu cia taj nesamone...
![]() ![]() ![]() ![]() Anksčiau kai visi mane žiauriai apšnekėdavo, tai pats didžiausias apvarymas buvo apie tai, kad aš gėriau alkoholį, nes mano paakiai yra pajuode! Bet dėlto, kad aš juos paveldėjau iš mamos. Tai pastebėjo mano klasiokas ir apsakė visiems, kad aš geriu alkoholį, nes antai paakiai pajuode. Bet visa tai pasibaigė, kai neištvėrus tam klasiokui porą dantų išmušiau...
![]() ... [Nekreipkit dėmesio,man nuotaika tokia slogi truputį].
Nekenčiu veidmainystės. Su klasės Miss Debile, Seimo Narės Dukra Pedike, Kurios Nekenčia Visa Klasė, pykstuos ištisai, nu nes .. aš pastoviai jai į akis viską pasakau. Nu ne tiesiai bet... Aš nekenčiu apkalbų. Man geriau tegul prieina ir į akis pasako: dieve, bet tu debilė kažkokia... viską sušiki pastoviai. Nu etc. Negu kad apkalba, ir įsivaizduoja, aš nesuprantu ir nesužinosiu... ![]()
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |