Apie ežįesu ezio tinklo kliente ir daraus tuom nepatenkinta. pasakykit, ar cia visiems tokie dalykai vyksta? surenku zinute, kuri susideda is dvieju daliu, daugiau simboliu surenku, nei skirta vienai sms, ir man nenueina adresatui antra dalis. antra dalis nueina tik po kokiu 5 minuciu.. cia gal tik man ciudai tokie vyksta? telefonas mano niekuo detas, nes tiek naujam, tiek senam tokie pat dalykai daros.
Girdėjau, kad taip būna. Galvojau, kad telefas kaltas. Turiu ežį. Kol kas nežadu keisti. :] kartais ežys nervina, turėjau pildyk, tai tikrai neblogas planas ir geresnis ryšys, tik kad visi draugai turi ežį ;)
aj dabar dar ežį vien dėl tipsų turiu ;D telefoną imsiu, nes miršta manieji Paskutinį kartą redagavo Renesme 2010 Geg 12, 13:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aišku, jog savo telefono nėra reikalo kaltinti. Pas mane lygiai tokia pati situacija, ir taip būna visados, kai tik siuntinėju tokias žinutes, kaip kad čia paminėjot. hm, vis pagalvoju, nejaugi tie, kurie naudoja "labas", "tele2".. išvengia tokio dalyko? nemanau. :] Dėl kainų, tai nesiginčysiu.. nelabai patinka visa tai ir man, bet kol kas keist kortelės nesiruošiu. ‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |

niekas neberašys