Diskusijos Gyvenimas

Antrosios pusės sekimas

Vartotojo avataras

Villea

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,471.37 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:59

iš kvailumo greičiau jau ir nepasitikėjimo

--------------------------------------

Vartotojo avataras

maratas

Apšilinėjantis

Kns

987.39 Lt

Standartinė » 2009 Sau 01, 19:00

manau jei seki savo antra puse, tai reiskias tu esi ne su tuo žmogum su kuriuo turėtum būti, ir pasitikėti juo :roll:

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 19, 21:36

Savo ne :D na tiksliau ir nebuvo reikalo sekti. jau minėjau savo draugyste :D tai va. Simpatijas tai amžinai seku - kur eina, ką daro, ką lanko ir pan :D paskui taip suisbendrauju. Šiaip nukentėjus nebuvau. nors seku bene kiekvieną mėnesi po kelis kartus, vis kitą žmogį :lol:

Vartotojo avataras

aurimas

Įsijaučiantis

Tytuvenai

5,514.36 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 00:01

Aš vieną kartą esu pasekęs savo buvusią merginą... Ne tiek kiek sekęs o tiesiog pasižiūrėti kas bus. O buvo taip jog ją lydėjo kitas vaikinas (man tai nepatiko..) ir palaukiau pasislėpęs prie jos namų pažiūrėti kas bus, ne dėl to kad ja nepasitikėčiau o dėl to kad juo nepasitikėjau... :) Na galų gale nieko ten nebuvo, ir nuo to laiko pilna pasitikėdavau savo mergina ;)

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 00:10

Hey.. Čia tokį vieną reikalą prisiminiau.. Einu miestu, ir po geros valandos turėjau susitikti su savo simpatija.. Taigi, judu miestu, stumiu laiką ir matau kaip ji priekyje irgi kažkur eina.. eina lėčiau už mane. Ar pajuto mano žvilgsnį ar ką, tai atsisuko ir pažiūrėjo. Aš pamerkiau akį, o ji nusišypsojus nusisuko ir toliau ėjo.. Pradėjau ją sekti, o ji žvilgčiot ar aš seku.. tai kažkaip sekiau,kol pasuko į savo namo kiemą ir ten yra tokia arka tarp namų, tai ten laukė už kampo, ir kai vienas prieš kitą atsidūrėm pasakiau „Labas, gražuole, gal susipažįstam?".. Tuomet man pasiūlė pažintį pradėt prie puodelio arbatos pas ją.. Fainai pasibuvom..

O dėl sekimo, tai nelabai kas gero.. Jei jau reikia sekti ir nepasitikėti, tai ar verta su tuo žmogumi būti ?

Vartotojo avataras

aurimas

Įsijaučiantis

Tytuvenai

5,514.36 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 00:24

Pukuoc rašė:O dėl sekimo, tai nelabai kas gero.. Jei jau reikia sekti ir nepasitikėti, tai ar verta su tuo žmogumi būti ?

Kaip kažkas sakė gali būti jog kiti seka tik iš smalsumo arba nori patvirtinimo... Bet jei žmogus savo antrąją pusę seka nuolat tai manau tada neverta būti kartu, nes toje meilėje daugiau nepasitikėjo nei pačios meilės.. :roll: ;)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 11:45

O tai pagalvokit kam jum tokia antra pusė jei jum ją sekti reikia? manau turi būti abipusis pasitikėjimas, bet kartais kiti pradeda sekti iš baimės kad juos paliks ir dažnai apsirinka

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 11:55

Na nereikia prasidėdi su bet kokių žmogumi ir nekils kažkokių minčių,kad sekt ar dar ką daryti reikės..

Vartotojo avataras

Tomytoo

Apšilinėjantis

Gargždai.

1,386.56 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 13:12

Karta tiesiog pajutau, kad mano panelė man meluoja susirašinėja su baxurais :x ...
Na ka aš ja pasekiau, pamačiau, kad ji laižosi su kitu :cry:
Ir atbėgau paklausiau ka tu darai? Ji atsiprašinėjo ir t.t. Bet aš jai netleidau.
Vėliau ji prisipažino, jog draugavo su trimis baxurais is karto tarp ju aišku buvau ir aš. Na ka paėmiau ir palikau, ją nors mylėjau... :love: :prašau:
Tokia jau ir istorija...

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 13:13

Na aš savo kai kurių vietoj nesekčiau savo antrosios pusės.:]

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 13:46

Tomytoo rašė:Karta tiesiog pajutau, kad mano panelė man meluoja susirašinėja su baxurais :x ...
Ir atbėgau paklausiau ka tu darai? Ji atsiprašinėjo ir t.t. Bet aš jai netleidau.
Vėliau ji prisipažino, jog draugavo su trimis baxurais is karto tarp ju aišku buvau ir aš. Na ka paėmiau ir palikau, ją nors mylėjau... :love: :prašau:
Tokia jau ir istorija...

Sad,bet nėra dar ko čia tau pergyventi. Džiaukis kol gali, pjauk grybą, dar nelaikas čia mylėt ir panašiai.. Nors tą mylėjimą vėliau manau ateityje pamatysi kitokį ir tikrą, nei dabar matai..

O dėl to susirašinėjo tai žinai.. Yra dzin. Dabar tik toks metas,kad rodo oi, negali būti,kad ji susirašinėja su kaitais.. Ateis laikais, kai persivers viskas..

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 03, 16:43

Tomytoo rašė:Karta tiesiog pajutau, kad mano panelė man meluoja susirašinėja su baxurais :x ...
Tokia jau ir istorija...

Aš tai nesuprantu, koks tolkas kam nors draugaut su keliais? tipo smagiau? negi neužtenka tik to kurį/kurią myli?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 21:48

Kartais pašnipinėju. Matot su jo sese belekaip gerai sutariu... Bet tai labai retai. Seniau sms abu viens kito žiūrėdavom, dabar jau nebe. Išaugom matyt. Jis irgi kartais mane pašnipinėja, žinau aš tai. Ir nieko blogo nematau kartais pašnipinėti. :sweet:

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 22:17

Mhm. Na pastebėdavau kartais..
Bet sekimo niekada nebuvo.
Gal kaltas per didelis pasitikėjimas? :]

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 14:06

Tai gerai, kad neseki... nes nu tai tada išvis nepasitikėtum žmogumi.
Bet manau, kad kartais reikia pašnipinėti ;D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias