Įvairūs Mistika

Anomalinės zonos, paslaptingos vietos ir mirties keliai

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 19:08

su drauge po pamokų susitikom kad ieškoti "cinkuotų grabų pastato"( jos vienas pažįstamas vedamas gamtos šauksmo ieškojo vietelės ir nuėjo į tokį pastatą, kur pilna cinkuotų grabų ir iš pažiūros jis apleistas tai draugė užsidegė jį surast)praėjom visą rajoną ir kažkaip užtikom tą namą. Įėjom ir mane iškart apėmė toks baisus jausmas, niekada nejaučiau jo. Nemalonu būt ir pnš. Apėjom jį , aš aišku norėjau kuo greičiau nešdintis iš jo, o draugė dar sugalvojo į požemį įlįst, atkėlėm lentas ir įlindom, bet greit išlindau :roll: . paskui kai apėjom visą jį iš išorės, tai pamatėm kad ten buvęs psichiatrinės ligoninės pastatas tai draugė pasakė "įdomu, kiek durnelių čia nusižudė"

--------------------------------------

Vartotojo avataras

mafuke

Dalyvis

NY

8,610.41 Lt

Standartinė » 2010 Sau 24, 19:55

Drasia drauge turi :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 12:09

Aš buvau apleistoj ligoninei ar kas ten buvo. Tai žiauriai baisku buvo. Net nežinau kodėl, tiesiog taip šalta pasidarė nors buvo labai karšta vasaros diena, bet tame name taip baugu, tylu, tamsu.

Ir šiaip pas mane namie tokie keisti kartais dedasi dalykai, jaučiu kad šalia manęs kažkas stovi, naktį jaučiu, kad ant mano kojų lipa kažkas, kai pažiūriu nieko nėra. Tada dar kapsinėja ir pnš.

Manau geriausia vaidint, kad nieko nevyksta, manau tada nieko ir nebus. ;]

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 16:52

Buvau keliose vietose, kur jaučiaus labaaaiiii nejaukiai.

Maždaug prieš du metus su mama ėjau pas kažkokią jos draugę [buvo žiema, vakaras]. Dar prie mūsų kažkokia mamos pažįstama babcė prisidėjo, kuri gyveno tam rajone. x dd Ėjom pro vieną, nebaigtą statyti namą ir ta babuška pradėjo pasakot, kad ten vaidenas, nes pradėjo statyt namą ant kapinių kažkokių, tai nutraukė statybas. x DD Prigąsdino, tai buvo nekoks jausmas eiti pro tą namą. Einant pro jį toks šaltis pro nugarą perėjo. x'dd Bet tikriausiai iš baimės, nes pradėjau įsivaizduot visokias nesąmones su vaiduokliais. ; dd

Dar nejauku eiti pro vieną nemenkai apdegusį namą. (jis yra netoli aukštųjų šančių.) Kai su draugėm einam pro ten, tai prisimąstom tokių nesąmonių, kad net baugu eit pasidaro. x DD

Kapinės - atrodo nejauki vieta, bet kai buvau mažytė man patikdavo ten su pusesere žaisti slėpynių ir gaudynių. Kažkada bežaidžiant pasiklydau ir atsisėdau ant vieno antkapio, tai kažkokia babcė mane pamačiusi rėkt pradėjo, kad nueičiau. x'dd

raizerx

Įsijaučiantis

875.18 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 11:35

Flightless. rašė:Prašyčiau mane apšviest ir pasakyti kas yra gotnamis....? :D
jis turejo omeny nu kaip gotiskas namas ar ne? :D

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 16:49

Viena kartą su puseseria ir viena drauge sugalvojom pasivažynėti Vokiečių gatvėja (kaune) žemuosiuose šančiuose su riedučiais,ten yra apdeges apleistas namas tai dažnai bijau pro jį važiuoti.

Buvo vasaros karšta diena,su drauge ir puseseria sumanėm pasivažinėti riedučiais toi Vokiečių gatvei,kai važiuodavau pro viena apdegusį,apleista namą vis šalčiau pasidarydavo ir vis atrodydavo kad mane kažkas seka,kai pravažiuoju pro tą namą vis atsisugdavau į tą namą tai atrodydavo kad jau prie šono eina kažkas,bet nieko nebūdavo...
Paskutinį kartą redagavo Domi. 2010 Vas 28, 21:58. Iš viso redaguota 1 kartą.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 19:26

Domi. rašė:Viena kartą su puseseria ir viena drauge sugalvojom pasivažynėti Vokiečių gatvėja (kaune) žemuosiuose šančiuose su riedučeis,tes yra apdeges apleistas namas tai dažnai bijau pro jį važiuoti.

Buvo vasaros karšta diena su drauge ir puske sumanėm pasivažinėti riedučeis toi Vokiečių gatvei,kai važiuodavau pro viena apdegusį,apleista namą vis šalčiau pasidarydavo ir vis atrodydavo kad mane kažkas seka kai pravažiuoju pro tą namą vis atsisugdavau į tą namą tai atrodydavo kad jau prie šono eina kažkas,bet nieko nebūdavo...

fantazija, ir bėje tau su lietuvių prastai?

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 21:06

visada norejau i koki vaiduokliu nama nueit tik gaila aplink mane tokiu nera :(

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2010 Vas 28, 21:56

HaBecK rašė:fantazija, ir bėje tau su lietuvių prastai?

Nu kad nelabai fantazija.
Ir gal gali atsiknisti vieną kartą? jai kas nepatinka vapše neskaityk.

xXLukasXx

Lankytojas

1.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 02, 23:05

Nebuvau bet apie viena girdejau kad miske yra bedugne vadinama misko akim tik nzn ar tai tiesa :/ :D

Vartotojo avataras

braciuke123

Lankytojas

Vilnius

22.36 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 20:34

daznai bunu namuose kuriuose galbut vaidenasi ir turiu pereiti avaringa kelia pirma as gyvenu arti vaitkuskio dvaro i kuri su draugais varom
antra as gyvenu arti avaringo kelio ant kurio per kas kuri pasaulini kara buvo susaudyti zydai tai zodziu ana vasara buvo gal kokios trys avarijos tris dienas is eiles :shock:

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Kov 08, 17:22

Siandien buvau su dviejom klasiokem ligonineje aplankyti vienos klasiokes, iejom i lifta ir paspaudem tipo i 3 auksta vaziuoti ir nuvaziavom i tokius pozymius, pro kuriuos vezami ligonineje numire zmones, tai siurpoka buvo kai ten buvom, nes dar kelias minutes laukem kol vel pas mus parvaziuos liftas. Atrodo nebaisu, bet nejauku buvo ir dar toks kvapas..

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 22:58

xXLukasXx rašė:Nebuvau bet apie viena girdejau kad miske yra bedugne vadinama misko akim tik nzn ar tai tiesa :/ :D

O aš girdėjau, kad vidurį miško velnio akis yra ; DD

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 18, 19:59

braciuke123 rašė:daznai bunu namuose kuriuose galbut vaidenasi ir turiu pereiti avaringa kelia pirma as gyvenu arti vaitkuskio dvaro i kuri su draugais varom
antra as gyvenu arti avaringo kelio ant kurio per kas kuri pasaulini kara buvo susaudyti zydai tai zodziu ana vasara buvo gal kokios trys avarijos tris dienas is eiles :shock:

taigi ten miske zydu kapinės yra, nėra ko stebėtis...... o vaitkuskio dvaras beveik sugriuves :D

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 20:24

Nesu buvus ir man gerai
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 16:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių