|
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

Kanapiorka
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 5,442.59 Lt
» 2010 Lie 22, 14:53
Šiuo metu žiūriu Bleach ir man jis iš tiesų labai patinka. Apskritai ne tik domiuos anime stiliumi, bet dar ir nemažai darbų jau esu sukaupusi sasiuvinukyje pieštų šiuo stiliumi. Po šio filmuko ketinu žiūrėti Death note, nesirinkau pagal kitų žmonių rekomendacijas arba nuomones. Tiesiog benaršant internete po paveiksliukus nusižiūrėjau 
--------------------------------------
-

Optimist
- Dalyvis
-
- 1,866.34 Lt
» 2010 Lie 22, 21:50
vaikysteje labai megau animacinius anime filmukus, dabar nebeziuriu, nedomina: )
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
-

broksas
- Apšilinėjantis
-
- 1,271.03 Lt
» 2010 Lie 27, 17:41
Žiūrau jau apie tris metus. Didžiausią įspūdį paliko, tad ir rekomenduoju: Baccano! - daugybė veikėjų, pilna veiksmo, nuostabi animacija. Bakemonogatari - kažkuo labai išskirtinis, nors nėr labai įtraukančio siužeto, piešimas ir visas netradiciškumas daro jį labai įdomiu. Black Lagoon - veiksmas, ginklai, geras siužetas, geras piešimas bei OST. Ko dar trūksta? Clannad - nuostabus romance. Durarara!! - Baccano kūrėjų darbas, tad turi savotiškų panašumų, ypatingai patiko OST. ef - a tale of memories/melodies - geriausios matytos dramos, nors mažai ir matęs. Gintama - labai juokingas, nėr net ką komentuot, būtina pamatyt. Kaiji - apie lošimą, piešimas prastas, bet istorija labai įdomi. Major - apie beisbolą, draugystę, valią, kaip dauguma sportinio žanro anime prikausto prie ekrano laukiant rezultato. One Piece - neįtikėtina fantazija, kovos, draugystė, nuotykiai, leidžiamas virš 10 metų, bet išlaiko savo gerumą, ne taip kaip kiti daugiaserijiniai anime. Galbūt kas susidomės 
Paskutinį kartą redagavo broksas 2010 Lie 28, 23:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2010 Lie 28, 13:08
ef - a tale of memories/melodies paziurejau viena su puse serijos ir daugiau nebegalejau ziuret, man ten buvo per daug saldu. Black Lagoon , AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koks nerealus. Revy tokia mur mur miau miau 
-

Kuma
- Įsijaučiantis
-
- 1,224.00 Lt
» 2010 Rgp 09, 11:32
Man du įspūdį palikę anime yra Vampire Knight ir Elfen Lied. Esu mačius gan nemažai. Šiaip man imponuoja užkabinantis siužetas ir kokybiškas piešimas.
-

Ginc.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 23,787.16 Lt
» 2010 Rgp 09, 14:35
Dabar tai akis varvinu žiūrėdama Tegami Bachi. Nėra jis toks wow, bet užtat apranga man jų patinka ;D Tikriausiai kai susitaupysiu pakankamai pinigų siūsiuos tokį cosplay'u ;D
Iš visų anime filmų kuriuos esu mačius, tai labiausiai atminty įstrigo Howl`s Moving Castle ir The Girl Who Leapt Through Time. The Girl Who Leapt Through Time 3 kartus žiūrėjau, nes jau toks nerealus ^^
Paskutinį kartą redagavo Ginc. 2010 Rgp 09, 14:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Allez
- ®espect
-
- ♣ Narnia
- 545.00 Lt
» 2010 Rgp 09, 15:03
Man nepatinka Anime.
-

PimPirim.
- Dalyvis
-
- 2,766.15 Lt
» 2010 Rgp 09, 18:06
Esu Mačiusi tik Elfen Lied. Bet ten buvo kažkas nerealaus. Su mielu noru žiūrėčiau antrą kartą.
-

Ginc.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 23,787.16 Lt
» 2010 Rgp 10, 02:24
Ką tik užbaigiau Tegami Bachi Pabaiga visai nebloga, dabar laukius 2'o sezono  Kaip suprast kai rašo, kad tipo pasirodys "Fall 2010"
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Rgp 10, 03:07
vapše belekiek laiko jau nebežiūriu ;d
-

mimino
- Aktyvus dalyvis
-
- kelmė
- 2,966.44 Lt
» 2010 Rgp 10, 12:06
anksčiau žiūrėdavau  dabar jau nusibodo
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgp 23, 21:13
Patinka anime pažiūrėt
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 19:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

xxXXxx...
- Lankytojas
-
- 198.00 Lt
» 2010 Rgp 25, 15:19
tai yra sukurtas 2 naruto dalis vadinasi jai neklystu naruto shipudenn
-

xxXXxx...
- Lankytojas
-
- 198.00 Lt
» 2010 Rgp 25, 15:22
dar neblogas anime yra Blood +
@AniDB || @AnimeNFO || @ANN
Metai: 2005.10.08 - 2006.09.23 Žanras: Shounen, Vampires, Drama, Adventure, Horror Studija: Aniplex, Production I.G, MBS Panašūs anime; Anime-Planet Oficialus tinklapis Tipas: 50 TV series, Movie. Epizodo trūkmė: 24 min.
Saya Otonashi yra vidurinės-mokyklos mokinė, labai graži ir puiki sportininkė, gyvenanti taikų ir ramų gyvenimą su savo šeima Okinavoje, Japonijoje. Saya neturi prisiminimų, ji tik prisimeną kas buvo ivykę per pastaruosius metus (bet tada reiškias, kad ji turi prisiminimus). Vieną dieną, per atsitiktinumą Saya palieka savo sportinius batelius (sprtbačius/kedus) mokykloje, žinoma ji nori juos pasiimti, nuėjusi į mokyklą ji pamato keista, siaubinga ir šlykštų padara (nemažai pabūdinimų) mokykloje, ji pasikviečia fizinio lavinimo mokytoją iš kažkur (nepaisant to, kad mokykloje nieko nebuvo), žinoma mokytojas norėdamas pasirodyti tikras vyras bėga pažiurėti to padaro, padaras jį suėda, Saya dar labiau išsigąsta ir pasileidžia bėgti per visa mokyklą... Netikėtai ji sutinka Hagi (savo chavalier'a, bet ji to dar nežino, kad jis jos chavalier'as) jis duoda Saya'i savo kraujo (iš burnos į burną) ji pavirsta į žudikę (atsipeikėja, jos akys pasidaro ryškiai raudonos ir švytinčios)... Žinoma ji nužudo monstrą ( Chiropteran). Tada įvykiai pasidaro dar painesni, Saya privalo gelbėti pasaulį nuo Chiropterans, Diva (Saya dvynė sesuo), bei Diva's Chavalier...
Na, toliau nepasakosiu, nes bus grynas spoilas, jei norėsit, patys pažiurėsit...
Mano nuomonė: Anime tikrai neblogas, apie vampyrus geriausias anime koki tik esu mates Shingetsutan Tsukihime antroje vietoje... OST man asmeniskai neįtiko, nes opening'ai vien pop'sovi, o tokiam anime reiktų ko nors sunkesnio, dėl animacijos neturiu priekaištų, dėl istorijos, bei siužeto, man tiesa sakant patiko kaip ten įvykiai susiklostė, na nepatiko gal, kad pagrindinė veikėja kiek perskysta, juk vis dėlto ji pasaulio ėjo gelbėti...
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|