Animaciniai filmukaiEina Mikė Pūkuotukas ir Knysliukas mišku, o Mikė dainuoja:
"Kur einam mes su Knysliuku, neklausinėkit Jūs!! Nepasakysim jums tikrai, oi ne, oi ne, oi ne!" Knysliukas sustoja ir sako: "Mike, palauk... Mes popierių pamiršom..."
___________ O čia šiaip pasiskaitymui: - Kur einam mes su Knysliuku, neklausinėkit Jūs!! Nepasakysim jums tikrai, oi ne, oi ne, oi ne!!! - Vini!! A Vini!! - Ką? - O kur mes einam? - Kaip kur? Einam kiaulių pamylėt! - Aa.. Aišku. - Kur einam mes su... - Vini!!! - Nu ką? - O tai aš pagalvojau, jei einam kiaulių pamylėt, taigi ir aš kaip ir kiaulė. - Nu jo. Tik dabar supratai? - Na ne, bet taip išeina, kad einam manęs pamylėt. - Nu jo, o kas? - Ne nieko! - Keistuolis tu, Knysliuk. Kur einam mes su Knysliuku... - Vini!! - Kas dar?! - Ne, nieko. - Nu tu kažkoks nesusipratęs. Gal einam medaus iš pradžių? - Aha! Einam! - Kur einam mes su... - Vini!!! - Ojėzau, kas??!!! - Aš va pagalvojau... - Ko tais dažnokai galvoji šiandien. - Na aš juk medaus nevalgau. - Nu ir? - O mes juk dabar einam medaus! - Tai? - Ne, nieko. - Nu fak, Knysliuk, diorgint pradedi. - Aha. - Ką aha? - Ne, nieko. - Eina sau... - Kas? - Ką kas? - Kas eina sau? - Apsišik galvą, Knysliuk, einam alaus. - Ko? - Oi, tfu! Medaus. - O aš jau pagalvojau, kad.. - Galvojimas tau kenkia. - Tikrai? - Kas tikrai? - Kenkia. - Kas kenkia? - Na man galvojimas. Ar tikrai kenkia? - O tu dar nepastebėjai? - Nea. - Svarbu aš pastebėjau. - Ką? - Kas ką? - Ką pastebėjai? - Nieko. - Aha. - Baik ahahuot, kiaule. Išalkau jau. O! Sugalvojau! - Ką? - Kas ką? - Ką sugalvojai? - Man reikės balionėlių. - O kam? - Ne tavo reikalas. - Aha. - Ar turi balionėlių? - Aha. Liko nuo asiliuko Yhaha gimtadienio. - Gerai. Einam pas tave balionėlių. - Einam! - Kur einam mes su.... - Vini!!! - Ką? - Taigi pas mane einam! - Na ir? - Ne, nieko. O kodėl dainuoji, kad niekam nesakysim? - Ką aš žinau. Apie tai dar nepagalvojau. - Aha. - Pamparam param pam pam... ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |