Al Pacino, Tom Hanks, Edward Norton, Clint Eastwood, Robert De Niro, Javier Bardem, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro, Robin Williams.
sunku būtų išskirti kuriuos nors tris.
Aktorių Top3Negaliu išskirti trijų vyrų.. Bet į topą pretenduotų: Johnny Depp, Lude Law, Jonathan Rhys Meyers, Ryan Gosling, Ewan McGregor, Sean Penn, Leonardo DiCaprio (vienu metu buvo priblėsusi gera nuomonė apie jį, bet prie kelis metus, po "Shutter Island", ji vėl pagerėjo), Tom Hanks, Anthony Hopkins (jo veidas kažkodėl strigte įstrigęs nuo vaikystės). Jei reikėtų vertinti aktorius, kurie vaidina serialuose, išskirčiau tiek David Duchovny (nes Hank'o vaidmuo jau atrodo kaip jo asmenybė), Michael C. Hall (nors kitame vaidmenyje jo net nesu mačiusi, bet jis man visą laiką liks Dexteriu).
O va moteris favorites turiu tik kelias: Sienna Miller (man viena gražiausių aktorių, o jos vaidmuo "Factory Girl" man labai įstrigęs), Keira Knightley (ypač vaidmenys, susiję su senesniais laikais, turi kažkokio rafinuotumo savyje), Michelle Williams ("Dawson's Creek" ją nelabai mėgau, bet filmai pakeitė nuomonę.. Kadaise labai patiko Nicole Kidman, bet seniai mačiau kažką gero su ja.. 1.Jim Carrey. Nu jis tai tikra legenda
![]() 2.Johnny Depp. Dar vienas unikalumas, kurio vaidyba yra nepamirštama. Tikrai turi talentą vaidinti ir aš mėgaujuosiu žiūrėdamas filmus, kuriuose jis vaidina. 3.Hugh Lorrey. Vėlgi, aš be komentarų. Puikus aktorius, kuris suradau labiausiai tinkantį įvaizdį ir įkūnija tikrai gerą personažą. Taip, aš daugiausiai kalbu apie jo vaidybą serijele - Claire Danes - Tiesiog neįtikėtino talento moteris. Jei kam teko matyti nors vieną serialo "Homeland" seriją, manau man pritars.
- Julianne Moore - ir net nelabai svarbu, kokiame filme ji vaidina. Gali tiesiog sėdėti ir mėgautis šios aktorės darbu. - Tilda Swinton - be galo stipri aktorė. Kiek teko matyti jos filmų, tiesiog traukte traukia dėmesį. - Jessica Lange - dar viena Moteris-Talentas. Tiesiog žiūri ir mėgaujies. Na o su vyrais kiek sunkiau. Kažkaip nėra tų tokių labai mėgstamų. Na nebent: - Edward Norton - čia šiaip sena meilė, nors paskutiniu metu seniai ką bežiūrėjau su juo. - Ben Kingsley - įstrigo keli jo vaidmenys. - Ir užteks. ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |