Akių lazerinė operacijaMan dar nėra 18 m. bet kai tiek sukaks svajoju apie šią operaciją. Tad noriu paklaust ar verta ją darytis? Gal kam teko ją darytis? Kokios problemos būna po operacijos? Ar labai brangu,kokia apytikslė kaina?
-------------------------------------- Rekomenduojam :) --> Visų pirma reikia išsiaiškint ar galima darytis.
http://www.ve.lt/?data=2006-10-03&rub=1 ... 1159805665 pasiskaityk. Du tūkstančiai už dvi akis. O pagalvok, jei nešioji akių lešius, juk kas mėnesį reikia juos keisti. O tai mokama. Reikia pirkti specialų skystį kuris taipogi ne centus kainuoja. vis dėlto stiklus, rėmelius reikia akinių keisti. Mano manymu operacija šiek tiek bent tikrai atsiperka. Ką jau bekalbant apie komfortą.
Manau tai labai geras dalykas.Mano mama irgi labai silpnai matė, bet darėsi šią operaciją, dabar mato kuo puikiausiai
Patikek,palyginus cia mazi pinigai, juk ant kiek gyvenimo kokybe pasikeis O siaip siulau akinius, nes ka padarei, to nebesugrazinsi, o po kokiu 10 metu dar daug kas atsiras. Patariu nesidaryt, palauk, juk akiniai gali buti stiliaus dalimi ![]() Aš tai ją tikrai kada nors pasidarysiu
Turbūt. O kol kas tai pasitenkinu lęšiais ir akiniais Juo labiau, kad akiniai tikrai gali būti stiliaus dalis Gaila, kad ne visi tai supranta. Ir dar dėl tos operacijos, man yra vienas minusas - trumparegiai senatvėje mato be akinių, beveik. O pasidarius opraciją regėjimas dar labiau suprastėja.. Ta prasme senatvėje.na trbt jūs teisūs, operacijos minusai tie kad ji brangi ir rizikinga,nuo tų minusų šiurpu darosi. Tačiau akiniai man nepriimtini, man jie lb nepatinka, tdl nusipirkau lęšius. Prie jų reikia bišky prisitaikyt, bet vis geriau nei vaikščiot su svoriu ant nosies ar apakt nuo opercijos senatvėj.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

bet kažkaip baisu, prisiskaičius esu apie įvairias komplikacijas...