Diskusijos Grožis ir sveikata

Akių lazerinė operacija

lauris47

Lankytojas

115.64 Lt

Standartinė » 2008 Spa 29, 20:33

Mano mama pasidare akiu operacija , nes silpnokai matydavo . Po operacijos kažkiek laiko palyginom regejima (mano ir jos )tai vistiek silpniau mato negu as su sveikom akim . Kaina - 4000 ar 5000 lituku .

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gerfe

Įsijaučiantis

2,454.63 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 18:02

man 13 ir regejimas... oj net nezinau tikriausiai 0... nei -1 nematau. akiniu nenoriu nesioti o ir su jais mano regejimas -7.
lesius tevai atsisako pirkti, bet manau sulaukusi 18 darytis operacija, kaip manot ar verta?

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 18:05

Gerfe.
Paaiškink, kad bent vienas žmogus suprastu.

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 19:29

aš tai suprantu ką jinai sakė. man irgi taip... regėjimas net su akiniais silpnas, bet ačiū gydytojui, kad man patarė pirkt lęšius. nemažai kainuoja, bet geriau ir daug patogiau... o kai aš užaugsiu tai gal dar pagerės regėjimas ir nereikės operacios daryt, o gal dar kas nors naujo atsiras. aj dar, mano mamos draugė pasidarė operaciją tai dar va praėjo keli metai ir vėl reikėjo dryt... neapsimoka... :cry:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 09, 19:41

Gydytojos teigimu, yra nedidelė tikimybė, jog žmogus, patyręs akių korekciją lazeriu, vyresniame amžiuje gali prarasti regėjimą. Tipo del kataraktos . Žmogus gali skaudžiai nukentėti, jei spaudimas iš tiesų yra per aukštas. Dėl lazeriu atliktų operacijų gydytojas gali nepamatyti tokių ligų ir žmogus gali apakti", As tai manau kad kol as paugesiu ( dar desimt meteliu ) patobules tos operacijos ir viskas bus geriau . O dabar as labai blogai matau i toli ir manau tikrai darysiu sita operacija. Manau ji patobules ane?

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Lap 09, 19:43

1ewelina1 rašė:aš tai suprantu ką jinai sakė. man irgi taip... regėjimas net su akiniais silpnas, bet ačiū gydytojui, kad man patarė pirkt lęšius. nemažai kainuoja, bet geriau ir daug patogiau... o kai aš užaugsiu tai gal dar pagerės regėjimas ir nereikės operacios daryt, o gal dar kas nors naujo atsiras. aj dar, mano mamos draugė pasidarė operaciją tai dar va praėjo keli metai ir vėl reikėjo dryt... neapsimoka... :cry:

Akinių stipruma irgi šiaip galima pasirinkt;D.
Ir šiaip kaip ten suprast paprastai jos regėjimas 0, o su akiniais -7, tai kam išvis jai akinių ar lešiu? ;o

Punky dėl kataraktos yra operacija, ir ideda tokius lešiukus, tada regėjimas pagerėja, nes buvo čia mamos draugės mamai[:d] ta liga, sakė tik šviesa ir tamsa beskyrė su viena akimi ir padarė operacija, gerai mato:)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 12:54

Tikiuos mano regėjimas nesuprastės ir nereiks jokių operacijų.
Vistiek aš jos nesidaryčiau.
Juk ir akiniai gražu,ir lęšiai. :] :up:

Vartotojo avataras

ūdra

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,209.06 Lt

Standartinė » 2009 Sau 09, 12:46

Aš tai su akiniais, su lęšiais. . :) Regėjimas silpnas, bet jau nebeblogėja, jau gal porą metų, kaip toks pat, pasiekiau tą savo žemiausią tašką ir ramu iš dalies. :D Operacijos tikrai norėčiau, nebereiktų tada sukt galvos dėl akių (ar dar nereikia naujų lęšių, akinių. .). Bet man vis dar per daug rizikos. . Kažkaip nesinori regėjimu rizikuot, po to visai apaksiu, tai irgi ne pyragai. :roll: Gal dar ateity patobulės tos visos operacijos, va tada ir galvosiu. ;)

Vartotojo avataras

hellokitty100

Lankytojas

candyland ;]*

989.53 Lt

Standartinė » 2009 Vas 27, 16:04

mano mama daresi sita operacija...
bet šiaip nelabai apsimoka, nes buna tokiu atweju kai po operacijos praejs kokie 5-10 metu tai kazkas blogai turetu atsitikti akims ;/ nu nors nzn ar cia tiesa.....

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2009 Vas 28, 20:48

Girdėjau kad mamos bendradarbei darė operaciją ir jai dabar viskas gerai su akimis, o kita taip pat sugalvojo bet sumokėjo(ne pas tapatį gydytoją, nes pirmoji darėsi užsieny) ir gavosi šnipštas :D

Vartotojo avataras

Ritulia

Apšilinėjantis

1,974.62 Lt

Standartinė » 2009 Kov 12, 10:53

Na nesioju pati aknukus kazkur tai 5 metus,ir kazkaip pripratau as prie ju ir man jie net ir patinka ;D Negaleciau as ju atsisakyt.cia kaip kazkas minejo,jog tai gali but stiliaus dealis..pritariu... Operacijos tikrai nedaryciau...šiaip nesu ir uz lesius,bet kas ten zino,gal kada nuomone pasikeis;D

Vartotojo avataras

vaidule

Įsijaučiantis

Telšiai

1,999.23 Lt

Standartinė » 2009 Kov 12, 21:07

Aš tai su akinukais jau nuo kokios pirmos gal antros klasės,man trumparegystė,iš pradžių daktarė sakė ka tūrėtų išnykt beaugant,bet matomumas tik blogėjo,taigi prieš pora metų pradėjau naudot lęšius,tai dėl to kad neplistų trumparegystė..šiaip jau pripratau.Dėl operacijos,kažin ar kada rizikuočiau,nes negali žinot kas nutiks,gal išvis apaksi...o kiek kalbėjom su daktarais tai sakė kad didelė tikimybė jog po 5 metų pan. vėl viskas kaip buvę...na nežinau,dar gan jauna esu,todėl daug kas gali keistis :roll: 8)

Vartotojo avataras

LaurūŪūtė

Apšilinėjantis

Alytus

1,280.10 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 15:00

Girdėjau, kad su lazeriais geriau matai bet paskui viskas atsieina senatvėj :cry:
neseniai girdėjau apie naują būdą ( o galbūt ir seną ;D) yra operacija kur persodina akies plėvelę :)

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 19:54

LaurūŪūtė rašė:Girdėjau, kad su lazeriais geriau matai bet paskui viskas atsieina senatvėj :cry:

tai kol kas mitai :)
kaip gali būti atvejai,kas būna senatvėje,jeigu šis reikalas yra toks naujas?
bet vat dėl to,kad nėra informacijos kas iš tiesų bus po kokių 30 ar 40 metų po operacijos bijau ją darytis. akys prastos,tėvai galvojo apie šią operaciją,bet manau susilaikysiu ;)
o lęšiai nėra toks blogas dalykas

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:15

Po šios temos atsikračiau noro darytis operaciją.
Šiaip apsiseisiu ir su akiniai, noriu lęšių, bet bijau juos dėtis..

Iš vis, aš esu bailėė

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių