Įvairūs Studijos, mokykla

Abiturientai 2012

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 27, 17:22

Aš nieko nežinau, nei ką laikysiu, nei kur stosiu. Kūl, ane :D
Nu šiaip A lygiu turiu pasiėmus lietuvių, anglų ir istoriją, tai tuos gal laikysiu. Nesimokau kol kas nieko :kill: dar neatsičiūkinau, kad jau reikia pradėt rimtai mokytis.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 22:02

Kas ten norėjo biomedicina, kosmetologija, tai nevark, nes be chemijos neįstosi, per aukštas balas kitų. Nes kiek skaičiau nelakai chemijos, norėjau ir aš taip, bet sužinojau, kad labai minimali viltis įstot.
Aš laikysiu:
Lietuvių k., Matematiką, Istoriją ir Geografija. Visi valstybiniai. Mokaus daug, einu ir pas koopetetitorius. Norėjau studijuot logistika, tačiau supratau, kad neapsimoka, tad norėčiau audita studijuot bet nerandu tokios specialybės. Gal padėsit ir pasiųlysit ką?

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 23:06

Pas korepetitorius daug kas einat, dvyliktokai? Kokių dalykų? Padeda?

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 29, 23:51

Aš ketinu eit pas anglų korepetitorę. Ėjo mano sesuo, ji padėjo jai ruoštis egzui, tai sakė labai gerai viską išaiškino ir vis gi sesuo išlaikė anglų egzą :D kas kas , bet ji tikrai anglų nekirto prieš tai.
Paskutinį kartą redagavo kara 2011 Rgs 29, 23:52. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 12:58

Intec rašė:Kas ten norėjo biomedicina, kosmetologija, tai nevark, nes be chemijos neįstosi, per aukštas balas kitų. Nes kiek skaičiau nelakai chemijos, norėjau ir aš taip, bet sužinojau, kad labai minimali viltis įstot.
Aš laikysiu:
Lietuvių k., Matematiką, Istoriją ir Geografija. Visi valstybiniai. Mokaus daug, einu ir pas koopetetitorius. Norėjau studijuot logistika, tačiau supratau, kad neapsimoka, tad norėčiau audita studijuot bet nerandu tokios specialybės. Gal padėsit ir pasiųlysit ką?

Tokios atskiros šakos nėra, bet vėliau berods galima pasirinkti. Verslas ir vadyba, tad kaip atšaka eina auditas, o dar ekonomiką imk. Viskas su tuo susiję. O geriausia: Verslo finansų valdymas vu. Pati norėjau, nes senelis audito firmos direktorius, tai viską papasakojo, ką jis buvo baigęs. Beje, labai gera profesija.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 17:56

Intec, jei tu kalbėjai apie chemijos egzaminą norint stot į kosmetologiją, tai jis nėra būtinas - galima rinktis matematikos arba chemijos egzaminą. bent jau kolegijoj

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 19:13

MuOn rašė:
Tokios atskiros šakos nėra, bet vėliau berods galima pasirinkti. Verslas ir vadyba, tad kaip atšaka eina auditas, o dar ekonomiką imk. Viskas su tuo susiję. O geriausia: Verslo finansų valdymas vu. Pati norėjau, nes senelis audito firmos direktorius, tai viską papasakojo, ką jis buvo baigęs. Beje, labai gera profesija.

O kur čia tikslei apart Vu yra? ir be to kaip rašo ant atestato, nes aš norėčiau kad vadybos bakalauro man nerašytų, geriau audita.. Jei žinai papasakok plačiau, nes kur stoti knygoje, tokios atšakos nerodo :|
Fruit, atsiprašau, tada suklydau.. :}
Kas liečia koorepetitorius, lankau matematiką 3 pamokas, ir vieną lietuvių. Matematika manau padeda, lietuvių nežinau. :D

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 30, 23:05

negirdėjau tokios specialybės kaip auditas. galima rinktis kokią apskaitą, finansus. o aš kaip nuėjus su banga ir pasirinkus specialybę, kuri visada bus paklausi, o ne kuri patinka, siūlau pagalvot prieš renkantis auditą... nemanau, kad ten daug kūrybos ir pasitenkinimo galima rast bet kokiam žmogui. Jei jau norisi trint ofiso kėdę ir skaičiukus dėliot tai būtų galima rinktis platesnę specialybę kaip ekonomika, po dviejų metų kai pamatysi kas labiau iš to ofisinio darbo traukia leidžia pasirinkti kryptį ir po to galima toliau ją gilinti jau konkrečiau magistrantūroje.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Spa 01, 23:00

O gal žinot kokių platesnių specialybių? Mokaus socialinius mokslus, o teisės, ekonomikos nesinori studijuot, vadybos taip pat.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 02, 01:17

kad nelabai kas lieka. politologija, administravimas, filosofija, psichologija, žurnalistika. nesugalvoju daugiau.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Spa 02, 16:42

null rašė:negirdėjau tokios specialybės kaip auditas. galima rinktis kokią apskaitą, finansus. o aš kaip nuėjus su banga ir pasirinkus specialybę, kuri visada bus paklausi, o ne kuri patinka, siūlau pagalvot prieš renkantis auditą... nemanau, kad ten daug kūrybos ir pasitenkinimo galima rast bet kokiam žmogui. Jei jau norisi trint ofiso kėdę ir skaičiukus dėliot tai būtų galima rinktis platesnę specialybę kaip ekonomika, po dviejų metų kai pamatysi kas labiau iš to ofisinio darbo traukia leidžia pasirinkti kryptį ir po to galima toliau ją gilinti jau konkrečiau magistrantūroje.

O kodėl tavo nuožiūra, auditas - tai sėdėt kėdėje ir skaičiukus dėliot? Siūlyčiau labiau pasidomėt prieš sakant. :] Mano senelis turi audito firmą, ir TIKRAI tai nėra vien sėdėjimas prie kompo, tikrai. Labai dažnos komandiruotės (į kitas šalis), konkursai, susitikimai, aptarimai, sutartys. Sakyčiau, net mažiau nei 50 procentų laiko jie sėdi ofise. Be to, jeigu žmogui įdomu ir jis linkęs prie tokio darbo, tai kodėl jis negali rinktis tokios specialybės?

Intec, pasidomėsiu ir parašysiu plačiau apie šią specialybę. Bet diplome tikrai niekas nerašo "Auditorius". Viskas ten susiję su finansais ir apskaita. :]

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 02, 23:35

visiem linkiu savo firmas turėt, ale ne visi turės. pačiai teko tokioj sferoj dirbt vasarėlę - buvo niūru ir liūdna. na, gal tik pataikiau ant tokios vietos. negali žinot žmogus.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2011 Spa 02, 23:40

Jei kas stosit i Skotija, o tiksliau Aberdeena, parasykit man. Kitais metais susipazinsim tada.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Spa 03, 11:09

null rašė:visiem linkiu savo firmas turėt, ale ne visi turės. pačiai teko tokioj sferoj dirbt vasarėlę - buvo niūru ir liūdna. na, gal tik pataikiau ant tokios vietos. negali žinot žmogus.

Juk nebūtina turėti firmą.
Ir aš dirbau, buvau a la "sekretorė" (o ten visos dirba baigusios finansus pagrinde), tai bent jau man įdomu, nors ir nekenčiu matematikos, tačiau man patiko pats darbas, bendravimas su įvairių įstaigų darbuotojais (kurie pasirenka būtent šią audito firmą). Žinoma, juk nuo paties žmogaus priklauso, kas žino, gal tik šioje firmoje kur aš dirbau taip, gal kitoje kitaip. Dar ir nuo žmogaus daug kas priklauso. (:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 03, 14:24

Intec rašė:O gal žinot kokių platesnių specialybių? Mokaus socialinius mokslus, o teisės, ekonomikos nesinori studijuot, vadybos taip pat.

socialinius?anglų pasiimi dar laikyt ir stoji kažką su socialiniu darbu ;d
aš va įstojau soc. darbą kolegijoj, kžn - Filosofija, teisė, anglų (pirmą pusmeti tik), socialinio darbo pagrindai, socialinė kultūra, lietuvių k.
viskas, visose paskaitose kalbi tiesiog, diskutuoji kartais ką užsirašai, nėra labai sunku, bet jei nemėgsti šnekėt ir neturi oratorinių sugebėjimų tai sunku tada

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių