‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2011 Lie 27, 19:56
JinXine rašė:blem kad galėčiau, visiem trenkčiau į galvą, kam jūs stojat į LT, jei studijuosit užsieny?...blemba invalidai. vietas tik užėmėt.
nu eikit jūs šiknon, šneka situacijos nežinodami stojau dėl to, kad apsidraust, nes vis dar nėra aišku ar tikrai UK studijuosiu ir tik prieš porą dienų sužinojau, kad negausiu iš Škotijos universiteto galutinio atsakymo grečiau nei per dvi savaites, taigi nusprendžiau rizikuot ir nepasirašinėt su VGTU sutarties. nešokit taip į akis ir apskritai tam bus antras turas, neprapuls ta vieta, gaus tas, kam pritrūko kažkiek
--------------------------------------
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2011 Lie 27, 20:18
kolegija ištęstinės studijos
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2011 Lie 27, 20:27
Ne visi žino kad įstojo į užsieny prieš ateinant rezultatams iš LAMOS, todėl bando ir Lietuvoj stot  O jei kažkas kažkur neįstojo, kaip mano dėl tokių "inavalidų", kurie išvažiuoja, tai patys kalti ir nereikia čia kaltint kitų, kai nori, tai stengies ir įstoji.  TIK JŪS PATYS KALTI ir niekas kitas, kad kažkur neįstojat. Be to, per tas 3 dienas, kai nepasirašai sutarties, ta vieta ir atsilaisvina ir kitam etape ji yra. So, nereikia čia pūst burbulo.
Paskutinį kartą redagavo kavamanija 2011 Lie 27, 20:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2011 Lie 27, 20:29
Meja rašė: nu eikit jūs šiknon, šneka situacijos nežinodami stojau dėl to, kad apsidraust, nes vis dar nėra aišku ar tikrai UK studijuosiu ir tik prieš porą dienų sužinojau, kad negausiu iš Škotijos universiteto galutinio atsakymo grečiau nei per dvi savaites, taigi nusprendžiau rizikuot ir nepasirašinėt su VGTU sutarties. nešokit taip į akis
ir apskritai tam bus antras turas, neprapuls ta vieta, gaus tas, kam pritrūko kažkiek
Atsiprašau, kad 2 postai iš eilės. Gali pasirašyti sutartį  jei negausi pakvietimo, galėsi mokytis, jei gausi pakvietimą galėsi nutraukti sutartį ir Tavo vietą užims besimokantis vnf vietoj.  Tiksliau net nutraukinėti gal nereiks (nepamenu ar tikrai dabar tiesą sakau), nes per kažkiek laiko rugsėjį reikia nueiti pasirašyti kažko, kad tikrai mokaisi ir pan. Anais metais pora žmonių nebeatėjo rugsėjį, tai mes su grupioke, kadangi turėjom aukščiausius balus iš besimokančių vnf, gavom vf vietas, grąžino tuos 2000 už semestrą sumokėtus ir dar stipendiją gavom už tai, kad vf mokomės. 
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2011 Lie 27, 23:41
reiks dar pagalvot, gal ir nueisiu :) o šiaip tai tikrai be reikalo putoja žmonės, jei balų neturėjo, kad įstotų ir po to viskuo kaltina tuos, kurie į užsienį trauks...viskam galima rasti kaltų išskyrus save patį ;)
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Lie 28, 10:28
ar jūs skaitot ką aš rašiau po to? kad buvo spec. kurie pildė jau žinodami, kad į užsienį įstojo, atsigaukit, paskaitykit visus postus, o ne vieną....net ne apie jus šnekėjau JinXine rašė: nu čia tai gal nerašė, bet žinau ne vieną, kuris taip padarė....
o man Š sekėsi įstojau į VF Šiaulių kolegiją. :{
žodžiu, dar sužinojau vakar per žinias, kad nebuvo beveik stojančių į filosofiją ir pilietiškumo studijas....ir vien dėl to nepatekau į ŠU....owned žodžiu aš. http://www.delfi.lt/news/daily/educatio ... d=47979733 o čia delfi apie tai rašo.
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 28, 14:17
Meja rašė:reiks dar pagalvot, gal ir nueisiu  o šiaip tai tikrai be reikalo putoja žmonės, jei balų neturėjo, kad įstotų ir po to viskuo kaltina tuos, kurie į užsienį trauks...viskam galima rasti kaltų išskyrus save patį 
Nebūtinai esi pats kaltas, būna taip, kad įstoja turinčiu už tave mažesnį balą. Taip kad tu čia geriau nurimk.
-

applePIE
- Aktyvus dalyvis
-
- 166.00 Lt
» 2011 Lie 28, 15:15
Įdomu kaip, jei viskas kompiuterizuota. Pažintim, korupcijos ar antgamtinių jėgų pagalba?
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2011 Lie 28, 16:21
Intec rašė:Nebūtinai esi pats kaltas, būna taip, kad įstoja turinčiu už tave mažesnį balą. Taip kad tu čia geriau nurimk.
man nėr ko nusiramint, aš ir taip visiškai rami :) stojantieji Lietuvoj turėtų tik dar labiau džiaugtis už emigruojančius, nes patiems liks daugiau vietų ;)
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 28, 17:29
Jeigu aš pvz dabar įstojau į mokamą (per II turą), o pas mane labai aukštas konkursinis balas pvz, bet vistiek patekau tik į mokamą nes tik per antrą turą pretendavau (dabar į pirmą vietą pastačiau), tai gali būti taip, kad kokių pusę ar metus reikės mokėti, o vėliau nereikės jeigu gerai mokysiuos?
-

applePIE
- Aktyvus dalyvis
-
- 166.00 Lt
» 2011 Lie 28, 18:31
Nebent jei kas nors iš tavo kurso atsisakys nemokamos vietos ir tada bus skelbiamas konkursas kam nors iš mokamos vietos pereit į nemokamą.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 28, 20:04
Čia tikriausiai nelabai įmanoma tada..
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 28, 20:57
Įmanoma, po pirmo pusmečio įmanoma gaut nemokamą..
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 28, 21:06
Tai bandysiu tada taip.
-
null
- Dalyvis
-
- 5,399.00 Lt
» 2011 Lie 31, 19:50
tie kas stojo, įstojo ir norėjo įstot į užsienį, kaip kokiose šalyse sąlygos, kainos mokslo? noriu magistrą kur nors europoj ar neeuropoj studijuot.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|