‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 26, 00:45
Ar gali būt, kad atsiunčia tik vieną kvietimą??
--------------------------------------
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2011 Lie 26, 02:19
tai vieną tik ir turi. taigi kur įstojot? ^^
me: Studijų programa: kūrybinės industrijos (kūrybinės komunikacijos; medijų projektai), NL Aukštoji mokykla: Vilniaus Gedimino technikos universitetas Finansavimo pobūdis: VF
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 26, 10:53
Ne vieną, paprastai siunčia vieną VF, vieną VNF. Bet šiemet, labai mažai kas gavo du kvietimus.. Ir dar lamabpo klaidų privėlė dėl VNF..
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 26, 19:05
Tai palaukit, aš gavau tik vieną kvietimą studijuoti VU TVM verslo finansų valdymą. Tai jau negausiu pasiūlymo į nemokamą? Nes juk turi atsiųsti du pasiūlymus. Kas per nesąmonė? Man dabar nervai nežinau kokie..
-

applePIE
- Aktyvus dalyvis
-
- 166.00 Lt
» 2011 Lie 26, 19:35
Tavo balas turėjo neatitikt nemokamos vietos, todėl ir negavai 
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2011 Lie 27, 03:58
Meja rašė:tai vieną tik ir turi. taigi kur įstojot? ^^
me: Studijų programa: kūrybinės industrijos (kūrybinės komunikacijos; medijų projektai), NL Aukštoji mokykla: Vilniaus Gedimino technikos universitetas Finansavimo pobūdis: VF
Sveikinu prisijungus į didelį merginų būrį 
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2011 Lie 27, 04:03
aš turbūt nestudijuosiu Lietuvoj, bet jei likčiau, būčiau patenkinta tuo kur įstojau :D
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2011 Lie 27, 04:08
Na, manau, tikrai nenusiviltum, neblogos tos mūsų studijos, įdomios  bet kokiu atveju, sveikinu, ne taip jau lengva į KI įstot. 
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Lie 27, 07:50
blem kad galėčiau, visiem trenkčiau į galvą, kam jūs stojat į LT, jei studijuosit užsieny?...blemba invalidai. vietas tik užėmėt.
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 27, 10:12
Aš irgi nesuprantu, per jus kiti išvis neįstoja, arba įstoja į mokamą. Jeigu jei išvažiuojat, tai ir nebestokit, dergiasi čia jie dar, ir dar giriasi. P.S Kaip tau sekėsi Jinxine?
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 27, 10:46
Čia išvis yra tokių, kurie išvažiuoja ir vistiek bandė LT ? Kažkodėl nei vienas čia taip nerašė.
Blemba, įstojau tik į mokamą, aišku per savo durną galvą.. Dabar galvoju ar priimti pasiūlymą ar trečiame etape rinktis iš naujo, nors ten tikriausiai liks tik visiškas š..
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Lie 27, 11:02
Nu rašė, aš irgi žinosiu kaip pildyt, nes jei pildai 6 VF, ir paskutinį VNF, tam pačiam univiere, tą pačią specialybę, siunčia VNF kvietimą. tai pildysiu visus VF, pirmam etape. Kam tau trečias jeigu yra antras, be to gali pasirašyt sutartį, ir dalyvaut antram etape tik su VF.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lie 27, 11:33
Pirmam etape buvo beveik visi vf ir nei vieno kvietimo negavau, o per savo durną galvą kelių specialybių neišsaugojau kai pakeičiau prašymą, o ten būčiau patekus, kadangi aukštą konkursinį turėjau. Dabar man nėra reikalo dalyvauti antram etape, nes pagal diagramą tai man ten be šansų jau, tik vietomis galiu sukeist o man tai nieko neduoda išvis. Gal kas žino plačiau apie III etapą, ar ten jau visiškas š lieka?
-

applePIE
- Aktyvus dalyvis
-
- 166.00 Lt
» 2011 Lie 27, 14:47
Intec rašė:Nu rašė, aš irgi žinosiu kaip pildyt, nes jei pildai 6 VF, ir paskutinį VNF, tam pačiam univiere, tą pačią specialybę, siunčia VNF kvietimą. tai pildysiu visus VF, pirmam etape. Kam tau trečias jeigu yra antras, be to gali pasirašyt sutartį, ir dalyvaut antram etape tik su VF.
Dezinformacija. Aš pildžiau pirmu numeriu į specialybę vf ir po to tą pačią specialybę , tam pačiam univere į vnf ir gavau pakvietimą į vf Įstojau į VU ekonomiką.
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Lie 27, 15:02
MuOn rašė:Čia išvis yra tokių, kurie išvažiuoja ir vistiek bandė LT ? Kažkodėl nei vienas čia taip nerašė.
Blemba, įstojau tik į mokamą, aišku per savo durną galvą.. Dabar galvoju ar priimti pasiūlymą ar trečiame etape rinktis iš naujo, nors ten tikriausiai liks tik visiškas š..
nu čia tai gal nerašė, bet žinau ne vieną, kuris taip padarė.... Intec rašė:Aš irgi nesuprantu, per jus kiti išvis neįstoja, arba įstoja į mokamą. Jeigu jei išvažiuojat, tai ir nebestokit, dergiasi čia jie dar, ir dar giriasi. P.S Kaip tau sekėsi Jinxine?
o man Š sekėsi įstojau į VF Šiaulių kolegiją. :{
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|