Įvairūs Studijos, mokykla

Abiturientai 2011

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 00:01

jei žmogus apskritai turi kažkokį gabumą kažkur ar interestą tai rinksis tų dalykų egzaminus ir išlaikys. jei neturi jokio gabumo ar susidomėjimo niekur, tai niekur ir nestos, nei darbo susiras kur reik kvalifikacijos, velniop tokiu atveju ir tuos išlaikymus.
Galima ir be mokyklos milijonus vartyt. o jei ne, tai visi darbai reikalingi ir vertingi. kažkas turi ir grindis išplaut.
Paskutinį kartą redagavo null 2011 Bir 25, 00:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 00:02

Nėra tokio dalyko, kaip "tiesiog nesiseka", yra per mažai noro/pastangų/motyvacijos/dar ko nors.

pažįstu 17ikinę paną,kuri nemoka tipiškos lygties išspręst,kuri nežino ir niekad neatsimena kad minusą padauginus iš minuso gaunas pliusas,ir kuri pamačius minusą prieš skliaustus išvis nebežino ką daryt,nei vienas formulės nemoka pritaikyt,nu nieko žodžiu.Po kokių dviejų valandų aiškinimo išsprendė vieną lygtį(2x-5=3+3x tokio tipo maždaug), bet kitą dieną vėl viską pamiršo.nu nevisi sutverti mokyklai. :/

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 01:37

null rašė:jei žmogus apskritai turi kažkokį gabumą kažkur ar interestą tai rinksis tų dalykų egzaminus ir išlaikys. jei neturi jokio gabumo ar susidomėjimo niekur, tai niekur ir nestos, nei darbo susiras kur reik kvalifikacijos, velniop tokiu atveju ir tuos išlaikymus.
Galima ir be mokyklos milijonus vartyt. o jei ne, tai visi darbai reikalingi ir vertingi. kažkas turi ir grindis išplaut.

O, kad visi tai suprastų. Bet matai, Lietuvoje visi būtinai nori baigti univerus, nesvarbu kokią spec., bet svarbu baigti :D

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 13:05

Gabe7 rašė:
pažįstu 17ikinę paną,kuri nemoka tipiškos lygties išspręst,kuri nežino ir niekad neatsimena kad minusą padauginus iš minuso gaunas pliusas,ir kuri pamačius minusą prieš skliaustus išvis nebežino ką daryt,nei vienas formulės nemoka pritaikyt,nu nieko žodžiu.Po kokių dviejų valandų aiškinimo išsprendė vieną lygtį(2x-5=3+3x tokio tipo maždaug), bet kitą dieną vėl viską pamiršo.nu nevisi sutverti mokyklai. :/

nu čia tai gal jau ir tiesiog neduota, bet taip pat gali ir nusiteikimas prisidėt, kad jai nepavyks, ji beviltiška, niekada neišmoks. va tas dalykas gali daug ką reikšt, man taip dažnai su rusų būna.kaip nusiteiki, taip ir gauni. Iš visos širdis nekenčiu rusų pamokų. ir kai užduoda išmokt 160 žodžių - nieko blogiau nebūna. Aš supanikuoju, pradedu nervintis, pykt, rėkaut, varyt ant mokytojos, kad ji dūra (nors patikėkit, tokia tikrai yra). Ir tada dažniausiai apsižliumbiu, tada paverkiu, nusiraminu, ir kai aprimstu - kažkaip išmokstu. O iki tol - max 20 žodžių atsimenu. Ir kas svarbiausia, aš tas 4h kai mokausi, tai vistiek nieko neatsimenu paskui, net jau po 2 dienų. Nu viskas išgaruoja, tai tos 4h irgi. Ir ką daryt? Vistiek mokausi. Ir, šiaip kartais yra toks pasakymas, kad užsidėjus maišą su smėliu ant skaudančios nugaros, jei šventai tikėsi, kad jis padės, tai taip ir bus. Gal ir kažkaip ne visiškai taip, bet esmė ta pati. Ir tai tikrai tiesa. Nusiteikimas - visko pagrindas. Aišku, jei tu tvirtai nusiteiksi kad Prancūzijoj turi vilą, tai ji neatsiras iš niekur nieko, bet apie logiškus dalykus šnekant, saviįtaiga tikrai egzistuoja. Ir tada, turėčiau vėl paminėt tokį patį savo ginčo argumentą. Jei panelei nesiseka matematika, ji tikrai bus nusiteikusi kad gali ir neišlaikyti, ir jai nebus toks jau žiaurus šokas, jei tap ir atsitiks. Ir šiaip, al ji jau prarado viltį, ir jau net nesistengia mokytis? Jos aš nepažįstu, tik spėju, kad taip gali būti. Ir šiaip, tai nesuprantu, kam mokykloj taip žiauriai į galvą ta matieka kalama? pati einu į gimnaziją, pasirinkau sustiprintą matiekos klasę bet nežinau kam to reikia. Nu žinau, kad egzui geriau pasiruoščiau, bet pvz aš noriu būti buhaltere, finansininke. Ten praktiškai reikia tik daugybos lentelę mokėt (kam yra skirta skaičiavimo mašinėlė), nu ir pvm skaičiuot, palūkanas visokias ir tt. O kam visa kita? Viskas tau reikalinga tik mokantis toj pačioj mokykloj ir studentaujant. Tik pradėjus dirbt, tikrai gyvenime niekur nesutiksi tokių dalykų, kuriuose praverstų visas tas šūdas (atsiprašau), ką tu 12 metų kalei.

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 13:37

Nereikia šūdo kalti - nebus problemų. Užtenka šūdą suprasti ir jis pravers. Kaip manai, kam reikalingi visi tie dalykai, kurių mokykloje privalomai mokytis reikia? Kad gyvenime pritaikytume? Gyvenime pritaikome MĄSTYMĄ, kurį laviname mokykloje. Tik vat gaila, kad daug kam be kalimo nieko neišeina. O kalama dėl gerų pažymių, nes blogi žlugdo jauno žmogaus asmenybę. Mano nuomonė tokia, kad išvis nereikėtų pažymių :) Elementarus pvz. - parašei kontrolinį, padarei dvi klaidas, gavai aštuonis. Kitą kartą tą patį rašydamas padarytum viską gerai, bet aštuonetas jau yra.

Baikit čia diskutuoti, susikurkit kokią temą pavadinimu "Mąstymas - Dievo dovana ar įgūdis?" ir ten pliurpkit, o aš šitą temą sukūriau su šių metų abiturientais padiskutuoti apie mūsų egzaminus, rezultatus ir MŪSŲ kartos ateitį.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 13:45

anglų pamokoj žvengdavau pastoviai, nd nedarydavau, šaibas rinkau, 6 išeidavo, iš egzo 92 balus įkirtau : DD roflcopter.
am, lietuvių tai .. d a bus, istorija turėčiau irgi gerai

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 13:51

Passion rašė:Nereikia šūdo kalti - nebus problemų. Užtenka šūdą suprasti ir jis pravers. Kaip manai, kam reikalingi visi tie dalykai, kurių mokykloje privalomai mokytis reikia? Kad gyvenime pritaikytume? Gyvenime pritaikome MĄSTYMĄ, kurį laviname mokykloje. Tik vat gaila, kad daug kam be kalimo nieko neišeina. O kalama dėl gerų pažymių, nes blogi žlugdo jauno žmogaus asmenybę. Mano nuomonė tokia, kad išvis nereikėtų pažymių :) Elementarus pvz. - parašei kontrolinį, padarei dvi klaidas, gavai aštuonis. Kitą kartą tą patį rašydamas padarytum viską gerai, bet aštuonetas jau yra.

Baikit čia diskutuoti, susikurkit kokią temą pavadinimu "Mąstymas - Dievo dovana ar įgūdis?" ir ten pliurpkit, o aš šitą temą sukūriau su šių metų abiturientais padiskutuoti apie mūsų egzaminus, rezultatus ir MŪSŲ kartos ateitį.

Uuups, atsiprašau, grįšiu po kelių metų, bet, deja, tada tu ne 12okė būsi ir nebegalėsi rašyt.. Nu ką padarysi :) Nori gal savo vienos temos?

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 13:55

Uuuups, matai dabar nesi dvyliktokė ir nelaikai šiemet egzų, o kai Tu būsi dvyliktokė, aš jau seniai kita veikla užsiimsiu :D Tik pasakiau - čia tema diskusijoms ne apie tai. Susikurkit temą grynai tiems ginčams apie mokymąsi.

Vykst, taip ir būna, nėra mūsų egzaminai tokie jau mandri :D

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 14:00

Daugiau ar mažiau mes vistiek apie egzus kalbėjom, konkrečiau, jų išlaikymą ir ne.
Tai pala, gal nemandagiai nuskambės (visgi su 12oke kalbu, ne su kokia 11okėle, ania?) nu bet tai jau galima būtų ir apsispręsti - tai mandri egzai JŪSŲ ar ne? Nes pirma sakai kad daug puikiai besimokančių neišlaiko egzų, o dabar, kad jie nėra mandri. Tai?
Ps atsiprašau, galėsi paskui valdžiai oficialų laišką parašyt kad ne savo temoj reiškiuos, gal užbanins mane :))

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 14:11

Mes kalbėjom apie tuos, kuriem mokymasis yra labai sunkus. Iš esmės egzaminai nėra sunkūs.
O kur aš sakiau, kad "daug puikiai besimokančių neišlaiko egzų"? :DDD nebent Tau atrodo, kad 5-etai yra labai geras mokymasis :D

Daugiau nediskutuosiu, laukiu abiturientų.
Gal kas kalbėjot su savo mokytojais dėl rezultatų sklebimo? NEC'as atrašo, kad lietuvių k. rezus skelbs 30 d., bet iš kai kurių miestų sklinda erezijos, kad skelbs pirmadienį :D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 14:43

Kiek aš žinau lietuvių ir dar kažkokio dalyko rezultatus skelbs po joninių, o kada tiksliau tai net nežinau :D man tik svarbu sužinot savo matematikos rezultatą ir viskas, nes lietuvių ir geografijos jau žinau :p

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 15:05

ai, mokyklinį laikei lietuvių? :) kiek gavai?

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 15:51

Irresponsible, teisingai Passion sako, kažko tu nelabai žinai net egzamino sistemos, o tu dar aiškini, kaip lengva jį išlaikyt. Tai čia ne aš nusišneku, o kai kitas kitas :)) Peace.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 16:04

Passion, taip, mokyklinį laikiau. Gavau 7 :)

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 16:56

Tai truputuką ramiau, kai bent porą žinai :) o kaip geografija sekėsi?

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių