|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 20, 19:37
Intec rašė:Tu supranti ką kalbi? įsivaizduok žmogus dirbą žiauriai ir tiesiog vistiek sunkiai sekasi tarkim kokia matematika ar ta pati anglų kalbą, ateina egzaminas, ir jis neišlaiko, o tiek dirbo? Ir tu sakai, kad jie nieko nesitiki? No way... P.S Nešnekama apie tinginius
Kam taip širsti, viską inai supranta. vistiek, kad neišlaikytum egzo reikia tikrai mažai taškų surinkt, o tas, kuris mokos ir stengiasi tikrai turėtų įšokti į išlaikiusiųjų rėmą, jau tik vienas kitas kuriam tikrai labai nepasisekė ir jis visiškai susimovė. Tai tie neišlaikiusieji ir lieka visi tie poch*uistai kuriem nusispjaut ant mokslų, taip pat ir ant egzo rezultato. Manau kad čia būtent ir šnekama apie tinginius, nes iš kitų yra mažuma neišlaikiusių Muon, o kiek anglų gavai?
Paskutinį kartą redagavo Irresponsible 2011 Bir 20, 19:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
--------------------------------------
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Bir 20, 20:05
O aš kalbu abstrakčiai, šiais metais anglų kalba buvo lengva -116 neišlaikusiųjų iš 21 tūkstančio. O pažiūrėkim į matematikos rezultatus kokie būna??
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 20, 20:50
Tai ir tie kurie neišlaiko matematikos irgi būna tie visi tinginiai. vistiek, mokėk kokias tris temas, išspręsi kelis uždavinius ir jau išlaikei, tai nežinau kiek susimaut reikia kad neišlaikytum.
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Bir 20, 21:39
Supranti taip šneki turbūt dėl to, kad esi stipri(mokslų atžvilgiu), bet apsižvalgyk aplinkui ir pamatysi, kaip kiti sunkiai dirba, ir jie vistiek stovi ties ta riba, kad gali egzamino neišlaikyt, nes neturi tų gabumų, kuriuos turi kiti mokiniai. Šneku ir iš savo patirties.
-

Passion
- Aktyvus dalyvis
-
- 3,250.43 Lt
» 2011 Bir 20, 23:02
Na, man pačiai niekada nebuvo bėdų su mokslais, bet anksčiau šeimoje turėjom mergaitę, kuri galėdavo nors ir visą dieną prie knygų sėdėti - jokios pažangos. Tiesiog gal kažkada susiformavo spragos, kurios laikui bėgant tiek gilėjo, kad nebegali suvokti naujos temos, geriausiu atveju nebent iškalti eina, bet iškalus mažai naudos, nes nelabai žinias pritaikyti gali nesuprasdamas. Tokiam žmogui paduok kokį uždavinį iš antro galo parašytą - nebeišspręs. Tikrai ne visi tinginiai, tiesiog gali būti mažai gabumų ar kokios spragos, galų gale žinau atvejų, kai žmogus sirgo depresija ir visiškai su mokslais nesusidorojo. Taip pat dėl asmeninių problemų sunku gali būti. Mano pačios paauglystė buvo nepavydėtina, bet kažkaip sugebėjau gerai baigti mokyklą (tfu tfu tfu, dar atestato neturiu). Tuo tarpu puikiai suprantu, kaip gali būti sunku mokytis kažkam, kieno šeimoje yra didelių bėdų. Įsivaizduokit, kaip "lengva" mokytis, kai iki išnaktų šeimoje barniai ir klyksmai? Man tiesiog pasisekė, kad gerą atmintį turiu, tad daug ką tiesiog įsiminiau per pamokas. Duok Dieve, kad kuo daugiau vaikų sugebėtų prasimušti pro problemas ir statyti savo ateitį. Kad jau užsivedžiau moralizuoti, tai žinau ne vieną žmogų, susimovusį per egzus ir dabar labai laimingą - kai pagalvoji, tos laimės neturėtų, jei kažkada nebūtų susimovę. Taip kad vartai į sėkmę ir džiaugsmą visada yra, tik nenukabinkit nosies, jei kažkas nepasisekė. Jei Dievas uždarė duris, tai paliko atvirą langą. Jei ir langą užtrenkė, tai per kaminą įlįsim. 
-

Irresponsible
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,937.00 Lt
» 2011 Bir 20, 23:42
Intec rašė:Supranti taip šneki turbūt dėl to, kad esi stipri(mokslų atžvilgiu), bet apsižvalgyk aplinkui ir pamatysi, kaip kiti sunkiai dirba, ir jie vistiek stovi ties ta riba, kad gali egzamino neišlaikyt, nes neturi tų gabumų, kuriuos turi kiti mokiniai. Šneku ir iš savo patirties.
Na, mokausi gerai, bet dar nesu 12okė, tada bus sunkiau. Na sutinku, kad būna kuriem neiseka, bet vistiek, jei taip jau nuo mažumės, gali jie būti jau susigyvenę su ta mintimi, kad gal neabai gerai sekasi tas dalykas. Juk vistiek, negali būti taip, jog viskas nesiseka. Nemoka matiekos, gal anglų geriau. Nemoka anglų, gal biologija sekasi. Ir jei aš žinau, kad matiekos nemoku ir nieko nesuprantu, tai vargu ar ateitį siesiu su ja, ir tikrai nebūsiu labai sugniuždyta, jei jos neišlaikysiu, ir tai nebus man naujiena ar likimo smūgis. O ir vėl pakartosiu - man atrodo, kad užtenka surinkti 1 tą balą iš 100, ir tu jau išlaikęs? Tai va, tai tada tikrai yra šansų išlaikyt, nebent aš kažką maišau. Taigi, aš vistiek liksiu prie savo nuomonės. O kalbant apie tokius, kurie nelabai turi galimybių mokytis namie ir šiaip sunki situacija, tai be abejo, užjaučiu tokius žmones, ir gal būt man ir sunkoka kažką iš jū pusės komentuoti, nes aš esu tikrai laiminga ir negalėčiau norėti kitokios padėties šeimoje, nes maniškė, palyginti su kitų, kone ideali. Tai tuomet taip, tokiems vaikams sunku, bet net ir jiems labai įmanoma išlaikyt egzą, bent vieną. O vaikai iš girtaujančių šeimų, tai gali ir į blogąją pusę pasiduoti (jokiu būdu nesakau kad visi) ir visai nestresuoti dėl mokslų, o ant jų spjauti, ir jiems taip pat bus nei šilta nei šalta išlaikė jie tą egzaminą ar ne.
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Bir 21, 09:56
Tai jo, su matematika yra tikrai problemos nemažai vaikų jas turi, tačiau laikyti egzaminą vistiek norisi, nes beveik visur jos reikia, jei ir neišlaikai, absoliučiai visur pirmam kurse būna aukštoji matematika, tai jeigu tu 11,12 klasėse nesimokiai a lygiu ir nedėjau daug pastangų, pirmam kurse tau šakutės. Tiesiog tie silpnesni renkasi, laikyti, bet žino gal yra šansų, kad ir neišlaikys, o jei išlaiko, tai jie džiaugiasi taip, kaip mokslevis, turintis daug gabumų, ir iš egzamino gavęs 100%. Peace. P.S Šiandien skelbia LT jo? taip pasisakyt būtinai kiek gavot. :>>
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Bir 21, 10:26
Abejoju. Kiek žinau, kad iki liepos mėnesio rezultatų lietuvių kalbos nebus. Gal kas turi žinių dėl istorijos rezultatų?
-

Passion
- Aktyvus dalyvis
-
- 3,250.43 Lt
» 2011 Bir 21, 10:48
Mnao mokytoja sakė, kad lt rezultatai būna tik po Joninių  o ir nec'as skelbė, kad šią savaitę jokių rezultatų neskelbs...
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2011 Bir 21, 20:03
Taip suklydau 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Bir 22, 16:52
Anglų tik 49.. Na, aš nepasakyčiau kad silpnai moku, tiesiog reikėjo paskutinius 2 metus mokytis normaliai, o aš visiškai nieko nesimokiau, todėl aiškūs rezultatai. :] Beliko lietuvių kalba ir istorija.
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Bir 22, 17:36
man irgi anglų egzas fail buvo bet taip žiauriai nepasisekė per skubėjimą. : |||| dabar gėda bus mokytojai pažiūrėt į akis, nes mokiausi klasėj geriausiai 9 išėjo.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Bir 22, 18:56
Man irgi labai gėda, bet jinai tikriausiai daugiau nesitikėjo, nes per bandomąjį irgi 50proc surinkau. O metiniam 8 buvo. Sako, kad jei daugiau nei 50 proc tai čia maždaug gerai besimokantis, kuris turėjo iš to dalyko ne mažiau nei 8. Tai guodžiu save tuo.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bir 23, 11:53
Intec rašė:Tu supranti ką kalbi? įsivaizduok žmogus dirbą žiauriai ir tiesiog vistiek sunkiai sekasi tarkim kokia matematika ar ta pati anglų kalbą, ateina egzaminas, ir jis neišlaiko, o tiek dirbo? Ir tu sakai, kad jie nieko nesitiki? No way... P.S Nešnekama apie tinginius
žinoma, kad aš suprantu ką rašau. Nėra tokio dalyko, kaip "tiesiog nesiseka", yra per mažai noro/pastangų/motyvacijos/dar ko nors. tu manai yra bent vienas žmogus, kuris žiauriai dirbo, bet neišlaikė anglų egzamino? jis gi nėra privalomas ir manau, kad jį renkasi tie, kurie bent kiek moka. nu bet visą tai jau Irresponsible pasakė. O dėl gabumų, tai juos laisvai galima išsiugdyt, tik nereikia visada galvoti, kad "aš nevykėlis, tai ai man ir taip nepasiseks tai kam stengtis".
-

Tėja
- Dalyvis
-
- 2,009.41 Lt
» 2011 Bir 23, 13:55
Dažniausiai yra einama ne tuo keliu. Jeigu jau yra spragos tai pats vargu ar jas užpildysi. Turi arba korepetitorių samdyt, arba bendraklasio pagalbos paprašyt.
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|