1. Ar gali mano šuo likti miegamajame ir pažiūrėti? Jam labai patinka tai daryti.
2. Mano žmona bus tavimi sužavėta.
3. Na, pasakyk, kiek tau metų. Pasakyk... Kas per koketavimas? Pasakyyyyk...
4. Aš esu feministas. Šiuo atveju manau, jog moteris restorane turi pati už save susimokėti. Ypač, jeigu ji daug valgo.
5. Ne, tai ne sūrio kvapas keistas. Tai aš pasportavęs kojinių nepasikeičiau.
6. Būtum mačiusi mano buvusios merginos veidą, kai į ją paleidau peleninę!
7. Gal kartais dar turi savo seną mokyklinę uniformą? O tu jos niekada neapsirengi?
8. Na, bet kokiu atveju tai buvo seniai. Antibiotikai — puikus išradimas.
9. Būdamas tavo amžiaus aš buvau toks pat naivus, susižavėjęs savimyla ... Kaip matai, bėgant metams tai praėjo.
10. Gal kitą kartą galėtum pasikvepinti kuo nors kitu — aš alergiškas prakaito kvapui.
11. Dėl linksmumo nusipirkau vakarinę suknelę su iškirpte. Nori pažiūrėti, kaip su ja atrodau? Net jeigu apsimausiu tinklines kojines, vistiek nenori?
12. Tu niekada nemėginai mąstyti?
13. Pamenu, kaip vaikų darželyje mums atnešė ežiuką, o aš iš baimės apsikakojau.
14. Būdamas tavimi aš nevalgyčiau tiek saldumynų, jei supranti, ką turiu omenyje.
15. Neblogas pyragas, bet mano mamytė kepa skanesnį... Beje, tu moki gaminti valgį?
16. Islamas — ne toks jau tragiškas dalykas. Tau, pavyzdžiui, labai tiktų parandža.
17. Tavo nuostabi nosytė. Visai kaip Orbakaitės.
18. O jos tikros?
19. Beje, mokslas įrodė, kad žiovaujama ir dėl deguonies trūkumo. Čia tvanku... Bet tu pasakok pasakok. Kas ten nutiko tai Marytei?
20. Nežinau, apie ką su tavimi kalbėti, geriau nusirenkim ir gulkim.
21. Ką galvojo tavo tėvai, duodami tokį vardą?
22. Pagulėk taip dar penkias minutes, aš įjungsiu vaizdo kamerą.
23. Reikėtų per kelią eiti atsargiau. Tave „nudauš", o vairuotojui teks sėdėt kaip už gerą...
24. Ilgokai užtrukai. Pilvas streikuoja? Žinomos problemos...
25. Tu užsakei butelį šito vyno? Aš tau kas, Uspaskichas?
26. Viešpatie, kas gi tau ant galvos styro už šimtą litų?
27. Aš iki šiol nešiojuosi jos nuotrauką.
28. Plastikinis butelis pagal naujausią kursą kainuoja... tuoj paskaičiuosiu... tris centus. Tereikia surinkti tris dešimtis ir...
29. Turi gražių draugių?
30. Žmogus kaip sinkretinis trianguliacinis polimorfinio tipo pavidalas priskiriamas kremniorganinei gyvybei, panašiai kaip C2H5OH prire SiO2. Iš tiesų tai labai įdomu. Tuoj tau paaiškinsiu.
31. Ką manai apie analinį seksą su menkai pažįstamais vyrais?
32. Tai puikus anekdotas iš vakarykščio šou, tiesa, truputį pamiršau, kaip baigiasi, bet vistiek papasakosiu... Jis kiek ilgokas, bet juokingas, nors gal tau ir nepatiks, o gal tu jau girdėjai? Žinai tą, apie gruziną pasienietį, kuris pabaigoje sako: „Mano aulas — baltas"? Nežinai? Tai papasakosiu.
33. O kur tu dirbi? O kokios ten algos?
34. Kalėjime mane geriau maitino!
35. Filmą „Gili gerklė" turiu namuose.
36. Kaip manai, tavo krūtinė dar augs?
37. Ir tada atskleidžiau sau visą kruviną skausmo poeziją ir įstojau į „sadomazo" klubą...
38. Pasitrauk nuo ekrano, užstoji.
39. Mano pitbulis kaimynui nukando du pirštus, įsivaizduoji? Gerai, kad nepaspringo.
40. Jeigu ką, skambink...
40 frazių, reiškiančių tavo pasimatymo pabaigą
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
-------------------------------------- 13. Pamenu, kaip vaikų darželyje mums atnešė ežiuką, o aš iš baimės apsikakojau.
30. Žmogus kaip sinkretinis trianguliacinis polimorfinio tipo pavidalas priskiriamas kremniorganinei gyvybei, panašiai kaip C2H5OH prire SiO2. Iš tiesų tai labai įdomu. Tuoj tau paaiškinsiu. 39. Mano pitbulis kaimynui nukando du pirštus, įsivaizduoji? Gerai, kad nepaspringo. 40. Jeigu ką, skambink... žiaurios ; DDD
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |